Кошик
1379 відгуків
+380 (98) 166-27-25
вул.Степана Бандери, 4а, Дніпро, Україна
Кошик
Інтернет-магазин "МірБір"

Грецький йогурт

Грецький йогурт

Обов'язково використовуйте пастеризоване молоко або суперпастеризоване, якщо берете домашнє молоко, необхідно попередньо його пастеризувати.

• Процес пастеризації (для домашнього молока)

  1.  Нагріти молоко до 70 °C і швидко охолодити до 38-42°C

• Загальний процес

  1. Розсипати закваску по поверхні молока нагрітого до температури 38-42°C, через хвилину перемішати.
  2. Перелити в термос, закрити кришкою і залишити на 8-10 годин. Можна використовувати йогуртницю, каструлю або мультиварку.
  3. Додавати шматочки фруктів або сироп перед вживанням. Зберігати в холодильнику.
  4. Термін реалізації готового йогурту: 7 днів. 
Інші статті
  • Йогурт
    Йогурт - кисломолочний продукт, що виробляється шляхом заквашування молочної основи чистими культурами молочнокислих бактерій з можливим додатковим використанням інших культур.
  • Філадельфія
    Філадельфія - м'який, солодкий, з помірно вираженим смаком сир з молока і вершків.  Крем-сир Філадельфія відрізняється характерною білосніжною кремоподібною текстурою, ледь помітним запахом і насиченим вершково-молочним смаком.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner