Кошик
1420 відгуків
+380 (98) 166-27-25
вул.Степана Бандери, 4а, Дніпро, Україна
Кошик
Інтернет-магазин "МірБір"

Йогурт

Йогурт

Йогурт - кисломолочний продукт, що виробляється шляхом заквашування молочної основи чистими культурами молочнокислих бактерій з можливим додатковим використанням інших культур.

Рецепт приготування

Обов'язково використовуйте пастеризоване молоко або суперпастеризоване, якщо берете домашнє молоко, необхідно попередньо його пастеризувати.

• за допомогою мультиварки, йогуртниці:

  1. Додати в молоко суху закваску для йогурту, ретельно перемішати.
  2. Налити молоко у мультиварку (йогуртницю).
  3. Включити програму йогурт та закрити мультиварку, протягом 6-8 годин мультиварка буде підтримувати температуру 37°С.
  4. У готовий йогурт можна додавати шматочки фруктів, варення чи сироп.

Йогурт зберігати в холодильнику протягом 7 днів.

• у простій каструлі:

  1. Налити молоко у каструлю, нагріти до 38-42°С.
  2. Розсипати закваску для йогурту на поверхню молока, за хвилину перемішати.
  3. Зняти каструлю з плити, накрити кришкою, укутати пледом і залишити на 8-10 годин за кімнатної температури.
  4. У готовий йогурт можна додавати шматочки фруктів, варення чи сироп.

Йогурт зберігати в холодильнику протягом 7 днів.

Інші статті
  • Біойогурт
    Біойогурти - це цілющі пробіотики які мають лікувальний ефект, як і усі кисломолочні та біопродукти. У їх складі є корисні, живі бактерії й мікроорганізми, які так потрібні нашому шлунково-кишковому тракту.
  • Філадельфія
    Філадельфія - м'який, солодкий, з помірно вираженим смаком сир з молока і вершків.  Крем-сир Філадельфія відрізняється характерною білосніжною кремоподібною текстурою, ледь помітним запахом і насиченим вершково-молочним смаком.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner