Кошик
1342 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 10:00 найближчого робочого дня (сьогодні).

+380 (98) 166-27-25
вул.Степана Бандери, 4а, Дніпро, Україна
Кошик
Інтернет-магазин "МірБір"

Філадельфія

Філадельфія

Філадельфія - м'який, солодкий, з помірно вираженим смаком сир з молока і вершків. 

Крем-сир Філадельфія відрізняється характерною білосніжною кремоподібною текстурою, ледь помітним запахом і насиченим вершково-молочним смаком.

Рецепт приготування

  1. Молоко для приготування сиру Філадельфія повинно мати жирність 7-10%. Це досягається шляхом додавання вершків у молоко. Налийте молоко в каструлю і повільно нагрійте до температури 30°С. Посипте заквасочну культуру на поверхню молока і через 1-2 хвилини акуратно перемішайте. Додайте в молоко молокозсідальний фермент, попередньо розчинений у 50 мл охолодженої кип'яченої води. Перемішайте молоко.
  2. Накрийте каструлю кришкою і залиште на дозрівання протягом 12-24 годин. Температура не повинна впасти нижче 20-22°С. Молоко має залишатися в спокої, його не можна перемішувати. Закінчення стадії дозрівання можна визначити за тонким шаром сироватки, що покриває поверхню.
  3. Після остаточного дозрівання молока перенесіть сирний згусток у друшляк, вистелений дренажною тканиною.
  4. Сироватка має стікати протягом 1-2 годин, потім зберіть тканину за 4 кути і підвісьте над каструлею або раковиною ще на 10 -20 годин.
  5. Остаточний час зливу сироватки залежить від ваших уподобань. Чим довше зливається сироватка, тим жорсткішим і менш пастоподібним стає сир.
  6. Коли сир досяг бажаної консистенції, добре перемішайте його для отримання більш однорідного і пастоподібного стану. Під час перемішування можна додати будь-які трави, спеції тощо, а також сіль за смаком.
Інші статті
  • Сметана
    Сметана - продукт слов'янського походження з багатовіковою історією. У давнину його виготовляли шляхом збору вершків з поверхні молока, яке скисло, а потім давали скиснути і їм. Сьогодні процес виготовлення сметани відбувається за рахунок сепарації. Цей метод допомагає виокремити з молока високожирні вершки, в які потім додають спеціальні бактерії, що їх сквашують і роблять кислими.
  • Радомер
    Пряний, насичений сир з очками, розміром близько 1 см, сир Радомер створили відносно недавно - 1991 року. Належить він до голландських видів, але відрізняється більш солодким смаком. Дозрілий Радомер має солодкувато-пряний вершковий смак з пікантним нальотом горіха та легкою солоністю. У сиру щільна консистенція, добре нарізається тоненькими скибочками.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner