Кошик
1342 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 10:00 найближчого робочого дня (сьогодні).

+380 (98) 166-27-25
вул.Степана Бандери, 4а, Дніпро, Україна
Кошик
Інтернет-магазин "МірБір"
Набір спецій Hot Rod для джина Карпатський, фото 3

Набір спецій Hot Rod для джина Карпатський

  • В наявності
  • Код: 14107

325 ₴

260 ₴

Набір спецій Hot Rod для джина Карпатський
Набір спецій Hot Rod для джина КарпатськийВ наявності
325 ₴260 ₴
+380 (98) 166-27-25
Дніпро
+380 (98) 166-27-25
Дніпро
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Набір спецій Hot Rod для джина Карпатський

Авторський карпатський рецепт джину, де переплелися міцний аромат ялівцю і трав'янисто-фруктовий смак лісових ягід. Компанію їм складають глід і нотки солодко-кислого гібіскуса.

Набір спецій для джину Карпатський розрахований на отримання:

• 12-15 л. джину методом парової інфузії;
• 5-8 л. джину методом мацерації (настоювання) в залежності від бажаної інтенсивності ароматів.

Приготування джина методом парової інфузії за допомогою джин-корзини (рекомендується).На все вам знадобиться:

• 20 літрів розведеного спирту з міцністю 30%;
• набір спецій для джина;
• джин-корзина 

Приготування:

  1. Подрібнюємо спеції в ступці (або на блендері). Досить порушити цілісність ягід ялівцю. Не варто надмірно подрібнювати спеції.
  2. Засипаємо ретельно перемішані спеції в джин-корзину.
  3. Заповнюємо перегінний куб спиртом, попередньо розведеним до міцності 30%.
  4. Починаємо перегонку при невеликій температурі, щоб наші спеції прогрівалися поступово і рівномірно.
  5. У процесі перегонки стежте за рівнем флегми в джин-корзині. Не допускайте переливу флегми назад в куб. Зливайте вміст джин-корзини в ємність для відходів використовуючи дренажний кран внизу. Дану процедуру можливо знадобиться повторити кілька разів протягом всієї перегонки.
  6. Перші 20-50 мл отриманого дистиляту варто зібрати в окрему ємність і відставити убік. Це найбільш гіркі ефірні масла ялівцю.
  7. Основна фракція відбирається до тих пір, поки градус в струмені не знизиться до 50%.
  8. Надлишок хвостів буде приводити до помутніння джина при розведенні.
  9. Розбавляємо наш джин до 42-45 градусів.
  10. Готовий напій повинен відпочити тиждень.

Склад:ялівець, коріандр, корінь дягиля, плоди чорноплідної горобини, сушені яблука, пелюстки гібіскусу, плоди шипшини, плоди червоної горобини, чорна бузина, чорниця сушена, глід

Характеристики
Основні
ВиробникHot Rod Distiller International
Країна виробникУкраїна
Вага250 г
Користувацькі характеристики
НапійДжин
Обсяг готового продукту5-15 л
Інформація для замовлення
  • Ціна: 260 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner