Набір спецій Hot Rod для джина Карпатський
Авторський карпатський рецепт джину, де переплелися міцний аромат ялівцю і трав'янисто-фруктовий смак лісових ягід. Компанію їм складають глід і нотки солодко-кислого гібіскуса.
Набір спецій для джину Карпатський розрахований на отримання:
• 12-15 л. джину методом парової інфузії;
• 5-8 л. джину методом мацерації (настоювання) в залежності від бажаної інтенсивності ароматів.
Приготування джина методом парової інфузії за допомогою джин-корзини (рекомендується).На все вам знадобиться:
• 20 літрів розведеного спирту з міцністю 30%;
• набір спецій для джина;
• джин-корзина
Приготування:
- Подрібнюємо спеції в ступці (або на блендері). Досить порушити цілісність ягід ялівцю. Не варто надмірно подрібнювати спеції.
- Засипаємо ретельно перемішані спеції в джин-корзину.
- Заповнюємо перегінний куб спиртом, попередньо розведеним до міцності 30%.
- Починаємо перегонку при невеликій температурі, щоб наші спеції прогрівалися поступово і рівномірно.
- У процесі перегонки стежте за рівнем флегми в джин-корзині. Не допускайте переливу флегми назад в куб. Зливайте вміст джин-корзини в ємність для відходів використовуючи дренажний кран внизу. Дану процедуру можливо знадобиться повторити кілька разів протягом всієї перегонки.
- Перші 20-50 мл отриманого дистиляту варто зібрати в окрему ємність і відставити убік. Це найбільш гіркі ефірні масла ялівцю.
- Основна фракція відбирається до тих пір, поки градус в струмені не знизиться до 50%.
- Надлишок хвостів буде приводити до помутніння джина при розведенні.
- Розбавляємо наш джин до 42-45 градусів.
- Готовий напій повинен відпочити тиждень.
Склад:ялівець, коріандр, корінь дягиля, плоди чорноплідної горобини, сушені яблука, пелюстки гібіскусу, плоди шипшини, плоди червоної горобини, чорна бузина, чорниця сушена, глід
Основні | |
---|---|
Виробник | Hot Rod Distiller International |
Країна виробник | Україна |
Вага | 250 г |
Користувацькі характеристики | |
Напій | Джин |
Обсяг готового продукту | 5-15 л |
- Ціна: 260 ₴