Набір спецій Hot Rod для лікеру Sambuca
Самбука - традиційний італійський лікер: солодкий, але не приторний, поєднує освіжаючі тони лимона і анісу. Напій в міру в'язкий, має тонкий аромат і тривалим післясмаком.
Рецепт Самбуки. На все вам знадобиться:
• 2.6 л спирту міцністю 40-45%;
• набір спецій для лікеру в стилі Sambuca;
• цукор: 450 г;
• вода: 300 мл.
Готується напій нескладно. Воду потрібно помістити в каструльку, всипати туди ж набір спецій, довести до кипіння і додати цукор. Варити, помішуючи, поки цукор не розчиниться, після цього - потримати на слабкому вогні ще хвилин 15. Тепер прямо в гарячу суміш вливається спирт. Все закривається кришкою і настоюється близько години, каструльку можна додатково укутати рушником.
Коли рідина повністю охолоне, процідити через марлю (можна не дуже ретельно), перелити в герметичну ємність. Спробувати можна вже зараз, але краще дати настоятися тиждень-другий. Після відпочинку напій по необхідності ще раз профільтрувати за допомогою вати і все - домашній анісовий лікер готовий!
Склад: аніс, фенхель, коріандр, цедра лимона
Основні | |
---|---|
Виробник | Hot Rod Distiller International |
Країна виробник | Україна |
Вага | 43 г |
Користувацькі характеристики | |
Напій | Ликер |
Обсяг готового продукту | 3 л |
- Ціна: 103 ₴