Набір спецій для горілки Смородинової
Класична смородинова горілка. Смак і запах відповідають запаху молодих тільки пророслих листочків і стиглих плодів смородини.
Рецепт горілки Смородинової
- Спеції з набору засипати в ємність і залити 3.6 л алкоголю міцністю 40%.
- Настоювати 7 діб в теплому темному місці. Відфільтрувати та розбавити настій до міцності 30%.
- Перегнати настій до міцності 45-50% у струмені.
- Отриманий продукт розбавити водою до міцності 40%.
- Для пом’якшення додати столову ложку цукру (краще у формі сиропу).
- Після 2-3 діб відпочинку напій буде готовий.
Приготування з використанням джин-корзини
- При використанні джин-корзини візьміть 10 літрів 30% алкоголю.
- Відберіть окремо перші 100 г голів. Тіло збирати до міцності 50% у струмені.
- Отриманий продукт розбавити до 40% і дати відпочити 5-7 діб.
- Розрахункова кількість кінцевого напою: приблизно 6 л.
Склад: смородина сушена, листя смородини, корінь дягелю, кориця, корінь ірису
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Hot Rod Distiller International |
Країна виробник | Україна |
Вага | 140 г |
Користувацькі характеристики | |
Напій | Горілка |
Обсяг готового продукту | 3 л |
Інформація для замовлення
- Ціна: 213 ₴