Рідкий фермент для сиру Browin, 50 мл
Продукт природного походження - сичуг телячий.
Згортання молока (коагуляція) полягає в переході його з рідкого стану у дві фракції, тобто сиру та сироватки, за рахунок випадання казеїну.
Переваги рідкого сичужного ферменту:
• Висока ефективність - упаковки вистачає на 105 - 260л молока залежно від виду виробленого сиру.
• Універсальність - придатний для приготування різних видів свіжих і зрілих сичужних сирів із коров'ячого, козиного та овечого молока.
• Легке дозування - рідка форма полегшує дозування.
Оптимальний рН молока для правильної роботи сичужного ферменту знаходиться в межах 6-7.
Тримайте продукт щільно закритим за температури 4-8°C.
Вказівки щодо використання:
- Розрахувати та виміряти дозу сичуга пропорційно кількості використаного молока. Перш ніж додавати сичуг у молоко за температури 35-38°C, розведіть його в 50 мл води. (Рекомендована доза: 8-20 крапель (приблизно 0,4 мл - 0,95 мл) на 2 л молока.
- Відповідно до рецепта, у потрібний момент додайте сичуг до молока, підігрітого до температури 35-38°C.
- Обережно все перемішайте і залиште накритим, щоб утворилася сирна маса приблизно на 15-40 хвилин.
Рекомендується додавати хлорид кальцію (CaCl2) у кількості приблизно 1г/10л молока залежно від виду сиру, який готується. Хлорид кальцію збагачує молоко, збільшує врожайність сиру та полегшує роботу сичужного ферменту.
Склад: натуральний сичуг теляти, консерванти: хлорид натрію, бензоат натрію.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Biowin |
Країна виробник | Польща |
- Ціна: 225 ₴