Набір спецій Hot Rod для Глюбір Баварський
З настанням холодів приходить пора пивного глінтвейну, який сподобається і пивним ентузіастам, і тим, хто «взагалі-то я пиво не дуже».
Повний глінтвейн часто називають глюбір (від німецького Glühbier - «пиво з прянощами»).
Приготування глюбіру Баварський. Вам знадобиться:
• 1.5 л темного або нефільтрованого пива
• цей набір спецій
• 100 мл віскі або бурбону
• 2 чайних ложки цукру
Рецепт глюбіру:
- У ємності на слабкому вогні розігрійте пиво до 70° С. Додайте вміст набору і цукор.
- Добре помішуючи, продовжуйте нагрівати до повного розчинення цукру.
- Вимкніть нагрів раніше, ніж пиво почне закипати.
- Додайте віскі або бурбон. Накрийте кришкою і почекайте близько години.
Склад: вишня сушена, цедра апельсина, імбир, гвоздика, кориця, бадьян, перець запашний, мускатний горіх
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Hot Rod Distiller International |
Країна виробник | Україна |
Вага | 60 г |
Користувацькі характеристики | |
Напій | Глінтвейн |
Обсяг готового продукту | 1,5 л |
Інформація для замовлення
- Ціна: 78 ₴