Кошик
1275 відгуків
+380 (98) 166-27-25
вул.Степана Бандери, 4а, Дніпро, Україна
Кошик
Інтернет-магазин "МірБір"

Пивні дріжджі Lallemand New England, 500 г

  • В наявності
  • Код: 16000

4 400 ₴

Пивні дріжджі Lallemand New England, 500 г
Пивні дріжджі Lallemand New England, 500 гВ наявності
4 400 ₴
+380 (98) 166-27-25
Дніпро
+380 (98) 166-27-25
Дніпро
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Пивні дріжджі Lallemand New England, 500 г

Lallemand New England — це сорт елю, обраний спеціально за його здатність виробляти унікальний фруктовий ефірний профіль, бажаний у стилях пива Східного узбережжя. Типова ферментація з Lallemand New England утворює тропічні та фруктові складні ефіри, зокрема кісточкових фруктів, таких як персик. Завдяки експресії ферменту β-глюкозидази New England може сприяти біотрансформації хмелю та підкреслювати смак і аромат хмелю. 

Аромат:  фруктові, особливо тропічні і кісточкові фрукти.

Інструкція із застосування:

  1. Перед засівом необхідно регідратувати сухі дріжджі, перемішуючи їх у чані для отримання дріжджової суспензії.
  2. Насипте дріжджі в стерильну воду або сусло за температури 27°C ± 3°C з розрахунку 1 до 10.
  3. Як тільки сухі дріжджі відновляться й утворять дріжджову суспензію (15-30 хвилин), продовжуйте повільно перемішувати ще протягом 30 хвилин.
  4. Потім зробіть засів бродильного чана отриманою дріжджовою суспензією. Існує альтернативний спосіб засіву - це безпосереднє засипання сухих дріжджів у бродильний танк за умови, що температура сусла має бути не вищою за 20°C.
  5. Всипте поступово сухі дріжджі в танк таким чином, щоб дріжджі покрили всю поверхню сусла без утворення грудочок.
  6. Залиште на 30 хвилин, і потім перемішайте сусло збагачуючи повітрям.

Пивоварні властивості:

У стандартних умовах Lallemand, суслі при 20°C (68°F) дріжджі LalBrew New England ™ демонструють:

Ферментація, яка може завершитися за 7 днів, трохи повільніше, ніж більшість сортів елю. Це нормальна і цілком природна характеристика цього штаму.

Від середнього до високого загасання та середня флокуляція.

Смак і аромат від нейтрального до злегка фруктового та ефірного.

Цей штам POF негативний.

Оптимальний температурний діапазон для дріжджів New England при виробництві традиційних стилів становить від 15°C (59°F) до 22°C (72°F).

Лаг-фаза може бути довшою порівняно з іншими штамами, від 24 до 36 годин. Дослідження показують, що внесення  New England безпосередньо в сусло без попередньої регідратації часто призводить до кращих результатів, включаючи коротшу лаг-фазу і більше затухання.

Швидкість бродіння, час бродіння та ступінь затухання залежать від щільності інокуляції, обробки дріжджів, температури бродіння та поживної якості сусла.

Зберігання:

Зберігати в сухому і прохолодному місці. Після розкриття, пакет має бути щільно закритий і зберігатися при 4°С.

Характеристики
Основні
ВиробникLallemand
Країна виробникАвстрія
Вага500 г
Тип дріжджівСухі
Користувацькі характеристики
ПризначенняПивні дріжджі
Тип бродінняВерхового бродіння
Інформація для замовлення
  • Ціна: 4 400 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner