Кошик
1275 відгуків
+380 (98) 166-27-25
вул.Степана Бандери, 4а, Дніпро, Україна
Кошик
Інтернет-магазин "МірБір"

Пивні дріжджі Lallemand Abbaye, 500 г

  • В наявності
  • Код: 16007

3 710 ₴

Пивні дріжджі Lallemand Abbaye, 500 г
Пивні дріжджі Lallemand Abbaye, 500 гВ наявності
3 710 ₴
+380 (98) 166-27-25
Дніпро
+380 (98) 166-27-25
Дніпро
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Пивні дріжджі Lallemand Abbaye, 500 г

LalBrew Abbaye - це ельові дріжджі бельгійського походження. Обрані за здатність зброджувати пиво бельгійського стилю від низько- до високоалкогольного, LalBrew Abbaye дають пряність і фруктовість, характерні для бельгійського та траппістського елів.

При бродінні за більш високих температур характерні смаки та аромати включають тропічні, пряні та бананові відтінки. При більш низьких температурах LalBrew Abbaye дає більш темні фруктові аромати та смаки родзинок, фініків та інжиру. Традиційні сорти, які готують на цих дріжджах, включають, але не обмежуються ними, бельгійський білий, бельгійський світлий, бельгійський золотистий, дуббел, трипель і квад.

Аромат: гострий, фруктовий, тропічний, банановий.

Інструкція із застосування:

  1. Перед засівом необхідно регідратувати сухі дріжджі, перемішуючи їх у чані для отримання дріжджової суспензії.
  2. Насипте дріжджі в стерильну воду або сусло за температури 27°C ± 3°C з розрахунку 1 до 10.
  3. Як тільки сухі дріжджі відновляться й утворять дріжджову суспензію (15-30 хвилин), продовжуйте повільно перемішувати ще протягом 30 хвилин.
  4. Потім зробіть засів бродильного чана отриманою дріжджовою суспензією. Існує альтернативний спосіб засіву - це безпосереднє завдання сухих дріжджів у бродильний танк за умови, що температура сусла має бути не вищою за 20°C.
  5. Всипте поступово сухі дріжджі в танк таким чином, щоб дріжджі покрили всю поверхню сусла без утворення грудочок.
  6. Залиште на 30 хвилин, і потім перемішайте сусло збагачуючи повітрям.

Пивоварні властивості:

У суслі Lallemand's Standard Conditions Wort при 20°C (68°F) дріжджі LalBrew Abbaye проявляють свої властивості:

Енергійне бродіння, яке можна завершити за 4 дні.

Високе ослаблення та флокуляція від середньої до високої.

Аромат і смак фруктовий і фенольний з відтінком алкоголю.

Цей штам є POF-позитивним.

Оптимальний температурний діапазон для дріжджів LalBrew Abbaye при виробництві традиційних стилів становить від 17°C (63°F) до 25°C (77°F).

Швидкість бродіння, час бродіння і ступінь ослаблення залежать від щільності посіву,, обробки дріжджів, температури бродіння та поживної якості сусла.

Зберігання:

Зберігати в сухому і прохолодному місці. Після розкриття, пакет має бути щільно закритий і зберігатися при 4°С.

Характеристики
Основні
ВиробникLallemand
Країна виробникАвстрія
Вага500 г
Тип дріжджівСухі
Користувацькі характеристики
ПризначенняПивні дріжджі
Тип бродінняВерхового бродіння
Інформація для замовлення
  • Ціна: 3 710 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner