Пивні дріжджі Lallemand Munich Classic (фасовані), 10 г
- В наявності
- Код: 16140
155 ₴
Пивні дріжджі Lallemand Munich Classic (фасовані), 10 г
LalBrew Munich Classic - це баварський сорт пшеничного пива, відібраний з колекції культур Академії Doemens у Німеччині. Він надає пряний та фруктовий аромат, характерний для німецьких стилів пшеничного пива.
LalBrew Munich Classic виробляє вищий рівень складних ефірів та фенолів порівняно з традиційними бельгійськими пшеничними сортами пива, такими як LalBrew Wit.
LalBrew Munich Classic має надійні та стабільні характеристики, що робить його чудовим вибором для різноманітних традиційних стилів пшеничного пива. Справжні дріжджі для верхового бродіння, LalBrew Munich Classic можна знімати з верхівки класичних відкритих резервуарів для бродіння традиційними методами. Сорти, що готуються з використанням LalBrew Munich Classic, включають в себе, але не обмежуються ними: Hefeweizen, Weissbier, Dunkelweizen та Weizenbock.
Аромат: фруктовий, банан, гвоздика.
Інструкція із застосування:
- Перед засівом необхідно регідратувати сухі дріжджі, перемішуючи їх у чані для отримання дріжджової суспензії.
- Насипте дріжджі в стерильну воду або сусло за температури 27°C ± 3°C з розрахунку 1 до 10.
- Як тільки сухі дріжджі відновляться й утворять дріжджову суспензію (15-30 хвилин), продовжуйте повільно перемішувати ще протягом 30 хвилин.
- Потім зробіть засів бродильного чана отриманою дріжджовою суспензією. Існує альтернативний спосіб засіву - це безпосереднє засипання сухих дріжджів у бродильний танк за умови, що температура сусла має бути не вищою за 20°C.
- Всипте поступово сухі дріжджі в танк таким чином, щоб дріжджі покрили всю поверхню сусла без утворення грудочок.
- Залиште на 30 хвилин, і потім перемішайте сусло збагачуючи повітрям.
Пивоварні властивості:
У суслі Lallemand's Standard Conditions Wort при 20°C (68°F) дріжджі LalBrew Munich Classic проявляють свої властивості:
Енергійне бродіння, яке можна завершити за 4 дні
Від середнього до високого ослаблення та низької флокуляції.
Аромат і смак збалансований з яскраво вираженими фруктовими ефірами та пряними фенольними нотами банану і гвоздики.
Цей штам є POF-позитивним.
Оптимальний температурний діапазон для дріжджів LalBrew Munich Classi при виробництві традиційних стилів 17°C - 25°C (63°-77°F).
Швидкість бродіння, час бродіння і ступінь ослаблення залежать від щільності засіву, обробки дріжджів, температури бродіння і поживної якості сусла.
Зберігання:
Зберігати в сухому і прохолодному місці. Після розкриття, пакет має бути щільно закритий і зберігатися при 4°С.
Основні | |
---|---|
Виробник | Lallemand |
Країна виробник | Австрія |
Вага | 10 г |
Тип дріжджів | Сухі |
Користувацькі характеристики | |
Призначення | Пивні дріжджі |
Тип бродіння | Верхового бродіння |
- Ціна: 155 ₴