Кошик
1274 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (завтра, 07.10).

+380 (98) 166-27-25
вул.Степана Бандери, 4а, Дніпро, Україна
Кошик
Інтернет-магазин "МірБір"

Пивні дріжджі Lallemand BRY-97 (фасовані), 10 г

  • В наявності
  • Код: 16142

82 ₴

Пивні дріжджі Lallemand BRY-97 (фасовані), 10 г
Пивні дріжджі Lallemand BRY-97 (фасовані), 10 гВ наявності
82 ₴
+380 (98) 166-27-25
Дніпро
+380 (98) 166-27-25
Дніпро
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Пивні дріжджі Lallemand BRY-97 (фасовані), 10 г

Дріжджі BRY-97 American West Coast були вибрані з колекції культур Інституту Сібеля та використовуються низкою комерційних пивоварень для виробництва різних типів елю. Процес розмноження та сушіння був спеціально розроблений для отримання високоякісних пивних дріжджів, які можна просто та надійно використовувати для отримання елю найвищої якості. Під час його приготування не використовувалися барвники, консерванти чи інші неприродні речовини.

Аромат: нейтральний з невеликим вмістом ефіру.

Інструкція із застосування:

  1. Перед засівом необхідно регідратувати сухі дріжджі, перемішуючи їх у чані для отримання дріжджової суспензії.
  2. Насипте дріжджі в стерильну воду або сусло за температури 27°C ± 3°C з розрахунку 1 до 10.
  3. Як тільки сухі дріжджі відновляться й утворять дріжджову суспензію (15-30 хвилин), продовжуйте повільно перемішувати ще протягом 30 хвилин.
  4. Потім зробіть засів бродильного чана отриманою дріжджовою суспензією. Існує альтернативний спосіб засіву - це безпосереднє завдання сухих дріжджів у бродильний танк за умови, що температура сусла має бути не вищою за 20°C.
  5. Всипте поступово сухі дріжджі в танк таким чином, щоб дріжджі покрили всю поверхню сусла без утворення грудочок.
  6. Залиште на 30 хвилин, і потім перемішайте сусло збагачуючи повітрям.
  7. Залиште на 30 хвилин, і потім перемішайте сусло збагачуючи повітрям.

Пивоварні властивості:

У суслі Lallemand's Standard Conditions Wort при 20°C (68°F) дріжджі LalBrew BRY-97 демонструють свої переваги:

Енергійне бродіння, яке можна завершити за 4 дні.Середнє та високе ослаблення та висока флокуляція.

Аромат і смак нейтральний з легкими ефірними нотками.

Цей штам є POF-негативним.

Оптимальний температурний діапазон для дріжджів LalBrew BRY-97 при виробництві традиційних стилів становить від 15°C (59°F) до 22°C (72°F).

Швидкість бродіння, час бродіння і ступінь ослаблення залежать від щільності інокуляції, обробки дріжджів, температури бродіння і поживної якості сусла.

Зберігання:

Зберігати в сухому і прохолодному місці. Після розкриття, пакет має бути щільно закритий і зберігатися при 4°С. 

Характеристики
Основні
ВиробникLallemand
Країна виробникАвстрія
Вага10 г
Тип дріжджівСухі
Користувацькі характеристики
ПризначенняПивні дріжджі
Тип бродінняВерхового бродіння
Інформація для замовлення
  • Ціна: 82 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner