Пивні дріжджі Lallemand Verdant IPA (фасовані), 10 г
LalBrew Verdant IPA було спеціально відібрано у співпраці з Verdant Brewing Co. (Велика Британія) через його здатність виробляти різноманітні хмелеві та солодові сорти пива.
Яскраві ноти абрикоса і відтінки тропічних фруктів і цитрусових плавно зливаються з ароматами хмелю.
З середньо-високим аттенуацією LalBrew Verdant IPA залишає м’який і збалансований профіль солоду з трохи більшою масою, ніж типовий американський дріжджовий штам IPA.
Незважаючи на те, що цей сорт схожий на LalBrew New England, він створює набагато більше смакових відчуттів і смаку. Фруктовий характер більш округлий порівняно зі сортом Нової Англії, де домінує тропічний характер.
Аромат: абрикос з нотами тропічних фруктів і цитрусових
Інструкція із застосування:
- Перед засівом необхідно регідратувати сухі дріжджі, перемішуючи їх у чані для отримання дріжджової суспензії.
- Насипте дріжджі в стерильну воду або сусло за температури 27°C ± 3°C з розрахунку 1 до 10.
- Як тільки сухі дріжджі відновляться й утворять дріжджову суспензію (15-30 хвилин), продовжуйте повільно перемішувати ще протягом 30 хвилин.
- Потім зробіть засів бродильного чана отриманою дріжджовою суспензією. Існує альтернативний спосіб засіву - це безпосереднє завдання сухих дріжджів у бродильний танк за умови, що температура сусла має бути не вищою за 20°C.
- Всипте поступово сухі дріжджі в танк таким чином, щоб дріжджі покрили всю поверхню сусла без утворення грудочок.
- Залиште на 30 хвилин, і потім перемішайте сусло збагачуючи повітрям.
Пивоварні властивості:
У суслі Lallemand's Standard Conditions Waste при температурі 20°C (68°F) дріжджі LalBrew Verdant IPA демонструють свої властивості:
Бродіння, яке можна завершити за 5 днів. Від середнього до високого ослаблення та помірної флокуляції.
В ароматі та смаку переважає абрикос з нотками тропічних фруктів та збалансованим солодовим характером.
Це POF - негативний штам.
Оптимальний температурний діапазон для дріжджів LalBrew Verdant IPA при виробництві традиційних стилів становить від 18°C (64°F) до 23°C (73°F).
Лаг-фаза, загальний час бродіння, ослаблення і смак залежать від швидкості охмеління, обробки дріжджів, температури бродіння і поживної якості сусла.
Зберігання:
36 місяців від дати виробництва. У процесі транспортування: упаковки можуть перевозитися і зберігатися при кімнатній температурі протягом не більше 3-х місяців, що не вплине на їхні характеристики. У пункті призначення: зберігати в прохолодному і сухому приміщенні при температурі < 4°C.
Основні | |
---|---|
Виробник | Lallemand |
Країна виробник | Австрія |
Вага | 10 г |
Тип дріжджів | Сухі |
Користувацькі характеристики | |
Призначення | Пивні дріжджі |
Тип бродіння | Верхового бродіння |
- Ціна: 157 ₴