Пивні дріжджі Lallemand Philly Sour (фасовані), 10 г
Lallemand Philly Sour – це унікальний вид дріжджів (Lachancea), відібраний Університетом наук у Філадельфії, США. WildBrew Philly Sour виробляє невелику кількість молочної кислоти на додаток до етанолу на етапі ферментації.
Це перші дріжджі в серії WildBrew – чудовий вибір для створення сорту кислого пива з освіжаючою кислинкою. Аромат та смак кислий, червоне яблуко та кісточкові фрукти, особливо персик, диня. WildBrew Philly Sour з високим ступенем згасання, високою флокуляцією є ідеальними дріжджами для традиційних стилів, таких як берлінер вайсс, гозе, американський ламбік та американський дикий ель, а його стійкість до хмелю робить його ідеальним для кислих IPA.
Аромат: кислий, червоне яблуко, кісточкові фрукти, персик.
Інструкція із застосування:
- Перед засівом необхідно регідратувати сухі дріжджі, перемішуючи їх у чані для отримання дріжджової суспензії.
- Насипте дріжджі в стерильну воду або сусло за температури 27°C ± 3°C з розрахунку 1 до 10.
- Як тільки сухі дріжджі відновляться й утворять дріжджову суспензію (15-30 хвилин), продовжуйте повільно перемішувати ще протягом 30 хвилин.
- Потім зробіть засів бродильного чана отриманою дріжджовою суспензією. Існує альтернативний спосіб засіву - це безпосереднє завдання сухих дріжджів у бродильний танк за умови, що температура сусла має бути не вищою за 20°C.
- Всипте поступово сухі дріжджі в танк таким чином, щоб дріжджі покрили всю поверхню сусла без утворення грудочок.
- Залиште на 30 хвилин, і потім перемішайте сусло збагачуючи повітрям.
Пивоварні властивості:
У стандартних умовах Lallemand сусло при 20°C (68°F) дріжджі WildBrew Philly Sour демонструють свою активність:
Бродіння, яке можна завершити за 10 днів.
Високе ослаблення та висока флокуляція.
Аромат і смак - кислий, червоного яблука і кісточкових фруктів, зокрема персика.
Оптимальний температурний діапазон для дріжджів WildBrew Philly Sour при виробництві традиційних стилів становить від 20°C (68°F) до 25°C (77°F).
Цей штам є POF-негативним.
У суслі стандартних умов Lallemand, типовий рН 3,2-3,5 і титрована кислотність 0,1-0,4% молочної кислоти. Більш високі рівні молочної кислоти будуть досягнуті в суслах, які з вищим вмістом глюкози.
Лаг-фаза, загальний час ферментації, ослаблення і аромат залежать від швидкості охмелення, обробки дріжджів, температури ферментації і поживної якості сусла.
Зберігання:
Зберігати в сухому і прохолодному місці. Після розкриття, пакет має бути щільно закритий і зберігатися при 4°С.
Основні | |
---|---|
Виробник | Lallemand |
Країна виробник | Австрія |
Вага | 10 г |
Тип дріжджів | Сухі |
Користувацькі характеристики | |
Призначення | Пивні дріжджі |
Тип бродіння | Верхового бродіння |
- Ціна: 173 ₴