Кошик
1153 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (сьогодні).

+380 (98) 166-27-25
вул.Степана Бандери, 4а, Дніпро, Україна
Кошик
Интернет - магазин "МирБир"

Амілосубтилін (Альфа-амілаза), низькотемпература

  • В наявності
  • Код: 16158

66 

Амілосубтилін (Альфа-амілаза), низькотемпература
Амілосубтилін (Альфа-амілаза), низькотемператураВ наявності
66 
+380 (98) 166-27-25
+380 (98) 166-27-25
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Термосталізована альфа-амілаза (Амілосубтилін)

Холодне оцукрювання Це ферментний препарат бактеріального походження. Штам-продуцент Bacillus licheniformis. Активність ферментів не менше ніж 12000 од. TAU/р. Застосовується для того, щоб розріджувати крохмаль під час виробництва спирту, або іншого крохмалю сировини, що містить. Додається до замісу з певним дозуванням у момент приготування (при затиранні сировини). Температура, що рекомендується, взаємодії ферменту альфа-амілаза становить 60-65 °С. Додавати при температурі до 100°С. Рекомендована дозування цього ферменту дорівнює 0,33 г препаратів на 1 кілограм крахмалю, що міститься в сирому. Препарат також активний при температурі, яка менша за значення 60 °С, але при цьому слід зважати на те, що ферменту слід вносити більше для досягнення оптимального результату. Цей препарат не токсичний і нешкідливий, але бажано уникати вдихання пар, щоб не допустити алергічної реакції. Існують особливі умови зберігання ліків, які необхідно зберігати для збереження властивостей ферменту. Температура зберігання від +4 до +8 °С. Якщо потрібно, фермент не перевищить 10% за 1 рік. Препарат виготовлен у Німеччині. Високоактивна глюкоамілаза Glucomil – ферментний препарат бактериального походження, штам-продуцент Aspergillus niger. Ферментативна активність не менше ніж 500 їд. AMG/р. який безпосередньо розріджували ферментом альфа-амілаза, коли виготовляється спирт із зерна та іншого крохмального сирію. Його дія проти ферменту Ґлюкаморін. Додаються до дозування після розжовування. Оптимальна температура ферменту вважається 55-62°С. Найпоширеніша активність глюкоаміласу відбувається за високої температури. Важливий ньюанс – при температурі вище 64 °С активність йде на зниження. Рекомендоване дозування глюкоамісів при даних температурі становить 0,7 г на 1 кг крахмалю, що міститься в сирі.
Характеристики
Основні
Країна виробникУкраїна
Інформація для замовлення
  • Ціна: 66 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner