Протосубтилін (протеаза)
Протосубтилін - комплексний ферментний препарат, який продукується мікробною культурою Bacillus subtilis.
Протосубтилін забезпечує гідроліз рослинних білків зернової сировини до засвоюваних пептидів та амінокислот, що стимулюють збільшення щільності дріжджової популяції, фізіологічну активність та продуктивність дріжджових клітин.
Протосубтилін зменшує термін бродіння на 20%, збільшується вихід готового продукту на 5-10% і значно зменшує набування побічних спиртів, включаючи сивушні.
Оптимальні умови
Температура затору 55-65 °C.
Дозування
1 г на 10 кг крохмалу.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Без бренда |
Країна виробник | Україна |
Інформація для замовлення
- Ціна: 94 ₴