Кошик
1268 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 10:00 найближчого робочого дня (завтра, 05.10).

+380 (98) 166-27-25
вул.Степана Бандери, 4а, Дніпро, Україна
Кошик
Інтернет-магазин "МірБір"

Пивні дріжджі Lallemand Diamond Lager, 11 г

  • Немає в наявності
  • Код: 16364

166 ₴

Пивні дріжджі Lallemand Diamond Lager, 11 г
Пивні дріжджі Lallemand Diamond Lager, 11 гНемає в наявності
166 ₴
+380 (98) 166-27-25
Дніпро
+380 (98) 166-27-25
Дніпро
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Пивні дріжджі Lallemand Diamond Lager, 11 г

LalBrew Diamond - це справжній лагерний штам, відібраний з колекції культур Академії Doemens у Німеччині. LalBrew Diamond демонструє відмінні показники ферментації та має здатність виробляти чисті, автентичні лагери.

Традиційні сорти, що готуються з використанням LalBrew Diamond, включають, але не обмежуються: Мюнхенський Хеллес, Дортмундський Експорт, Німецький Пільзнер, Богемський Пільзнер, Американський Пільзнер, Віденський Лагер, Октоберфест/Мерцен, Темний Американський Лагер, Мюнхенський Дункель, Шварцбієр, Традиційний Бок, Доппельбок, Айсбок та Каліфорнійський Світлий Пивний.

Аромат: нейтральний.

Інструкція із застосування:

  1. Сухі дріжджі рівномірно розсипаємо поверхнею теплої (температура +25°C...+29°C) дистильованої води, або сусла такої ж температури. Пропорція об'єму дріжджів і рідини 1:10.
  2. Даємо відстоятися 10-15 хвилин.
  3. Наступний крок - акуратно перемішуємо не більше 30 хвилин.
  4. Отримана однорідна маса переливається в ємність для бродіння.

Альтернативний варіант внесення дріжджів - це розсипати їх на сусло (температура рідини не менш як +20°C), яке перебуває прямо в бродильній ємності. У цьому випадку сухими дріжджами покривається вся поверхня сусла, без будь-яких щільних утворень. Через 30 хвилин відстою виконуємо перемішування методом аерації, або шляхом доливання невеликої кількості нового сусла.

Пивоварні властивості:

У суслі за стандартних умов Lallemand при температурі 12°C (53,6°F) дріжджі LalBrew Diamond демонструють відмінні результати:

Енергійне бродіння, яке можна завершити за 5-7 днів

Високе ослаблення та висока флокуляція

Нейтральний смак і аромат, характерний для традиційних лагерів

Цей штам є POF-негативним

Оптимальний температурний діапазон для дріжджів LalBrew Diamond при виробництві традиційних стилів становить 10 - 15°C (50 - 59°F)

Швидкість бродіння, час бродіння та ступінь ослаблення залежать від інокуляції щільності, обробки дріжджів, температури бродіння та поживної якості сусла.

Зберігання:

Зберігати в сухому і прохолодному місці. Після розкриття, пакет має бути щільно закритий і зберігатися при 4°С.

Характеристики
Основні
ВиробникLallemand
Країна виробникАвстрія
Вага11 г
Тип дріжджівСухі
Користувацькі характеристики
ПризначенняПивні дріжджі
Тип бродінняНизового бродіння
Інформація для замовлення
  • Ціна: 166 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner