Фермент Пектолаза Spirit Ferm, 5 г
Пектолаза - це фермент (ензим), який широко виробляють для харчової промисловості, він полегшує отримання фруктового соку, підтримує ферментацію фруктових напоїв, полегшує прояснення.
Цей препарат знищує залишки фруктового крохмалю, так звані пектинові речовини (пектини) і переробляє їх у розчинні сполуки. Він розбиває клітинні стінки, що є у фруктах, завдяки чому вино стає більш ароматним. Фермент слід додати до установки за кілька годин до додавання дріжджів і ретельно перемішати.
Спосіб застосування
Одне саше розраховане на 25 л.
Розчиніть в склянці теплої води, додайте до сусла і струсіть / перемішайте добре. При використанні з нагрітими або вареними фруктами подвійте дозування.
Склад
Фермент Пектолаза 5 г
Основні | |
---|---|
Виробник | Spirit Ferm |
Країна виробник | Швеція |
- Ціна: 50 ₴