Метабісульфіт калію Spirit Ferm, 10 г
Метабісульфіт калію - антиоксидант, стабілізатор, антисептик. Використовується у виноробстві для стабілізації сусла та готових вин. Запобігає розвитку бактерій, грибків і диких дріжджів, а також стабілізує колір і прозорість вина.
Метабісульфіт калію Spirit Ferm також можна використовувати для дезінфекції посуду, вина та пивоварного обладнання.
Спосіб застосування
- Стабілізація вина: 1 г метабісульфіту калію на 10 л вина. Відповідну порцію метабісульфіту калію розчинити в 50-100 мл води. Додати до вина і перемішати.
- Дезінфекція: 10 г метабісульфіту калію на 2 літри води. Використовується для очищення та дезінфекції всіх видів виноробного та пивоварного обладнання: пляшок, ферментаційних ємностей, пресів, бочок, аксесуарів.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Spirit Ferm |
Країна виробник | Швеція |
Користувацькі характеристики | |
Вага | 0.01 г |
Інформація для замовлення
- Ціна: 46 ₴