Винні дріжджі Coobra Bergurion, 10 г
Дріжджі Сoobra Bergurion - це якісні винні дріжджі, рекомендовані для приготування свіжих червоних і рожевих виноградних або фруктових вин.
Для виробництва використовується чиста дріжджова культура. Активні сухі дріжджі Coobra Bergurion Saccharomyces Cervisie виготовлено на основі французького Бургундського штаму винних дріжджів (Burgundy Red), застосовують для виробництва червоних і рожевих столових вин у бургундському стилі.
Вина, вироблені на основі цих дріжджів, вирізняються свіжістю, гармонійністю, складністю та багатством смаку й аромату. Ідеальні для приготування фруктових вин із червоних ягід (ожина, вишня, черешня, малина тощо).
Однієї упаковки 10г достатньо для ферментації 25-30 літрів винного сусла. Ці дріжджі дають змогу отримати високоякісне вино чистого бродіння з чудовим смаком і ароматом.
Використання
- Дріжджі слід змішати з невеликою кількістю теплої води 22-25°С і залишити на 25-30 хвилин для регідрації.
- Після закінчення цього часу ретельно перемішати і влити в сусло.
Основні | |
---|---|
Виробник | CBF Drinkit |
Країна виробник | Швеція |
Вага | 10 г |
Тип дріжджів | Сухі |
Користувацькі характеристики | |
Застосування | Для червоного вина/для рожевого вина |
- Ціна: 97 ₴