Винні дріжджі Spirit Ferm Bayanus G995 на 25-50 л, 10 г
Spirit Ferm Bayanus G995 - високоякісні фруктові, винні дріжджі, для приготування до 50 літрів будь-якого домашнього вина, або фруктового дистиляту.
Дріжджі Wino bayanus G995 - це універсальні дріжджі. Підходять для виробництва білих і червоних вин, рожевих, квіткових, ігристих, фруктових вин. Добре зброджують пшеничну сировину для виробництва пшеничного вина. Підійдуть для різноманітної фруктової сировини для домашнього виробництва фруктових дистилятів, фруктових наливок і настоянок.
Застосування
- Перш ніж додати в сусло, дріжджі слід розбродити протягом 20 хвилин у теплій воді (30°C) у співвідношенні 1:10 з дрібкою цукру.
- Після чого додайте в напій.
У складі пакетику містяться спеціальні винні дріжджі Saccharomyces bayanus, правильно підібрані мікроелементи, поживне середовище, вітаміни групи В, і збалансовані пектолітичні ферменти. Дріжджі мають властивості поліпшення, збільшення інтенсивності фруктового аромату.
Оптимальна температура бродіння 22-25°С. Толерантність до алкоголю - 18%, що гарантує хороший вихід алкоголю при виробництві цукрових або плодово-ягідних дистилятів. Регідрація не буде потрібна. Не утворюють грудочок.
За допомогою цього штаму дріжджів Ви приготуєте смачне домашнє вино або дивовижний фруктовий дистилят.
Увага! Активна ферментація починається не відразу, але проходить швидко, ефективно, спокійно.
Склад
спеціальний винний штам дріжджів, поживні речовини, вітаміни, мікроелементи, блокатори сивушних олій.
Характеристики
• оптимальна температура бродіння: 23-27°C;
• міцність: до 18 %;
• тривалість процесу бродіння: залежить від вихідної сировини;
• вага: 10 грам;
• форма: сухі;
• тип: винні, фруктові, квіткові.
Основні | |
---|---|
Виробник | Spirit Ferm |
Країна виробник | Швеція |
Вага | 10 г |
Тип дріжджів | Сухі |
Користувацькі характеристики | |
Застосування | Для білого вина/для червоного вина/для рожевого вина |
- Ціна: 52 ₴