Кошик
1276 відгуків
+380 (98) 166-27-25
вул.Степана Бандери, 4а, Дніпро, Україна
Кошик
Інтернет-магазин "МірБір"

Турбо-дріжджі фруктові Spirit Ferm Turbo Fruit, 40 г

  • В наявності
  • Код: 7043

115 ₴

Турбо-дріжджі фруктові Spirit Ferm Turbo Fruit, 40 г
Турбо-дріжджі фруктові Spirit Ferm Turbo Fruit, 40 гВ наявності
115 ₴
+380 (98) 166-27-25
Дніпро
+380 (98) 166-27-25
Дніпро
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Турбо-дріжджі фруктові Spirit Ferm Turbo Fruit, 40 г

Спеціальний штам турбо дріжджів для фруктових сумішей Spirit Ferm Turbo Fruit призначений для приготування ароматних дистилятів із фруктової та плодово-ягідної сировини. Дріжджі Spirit Ferm характеризуються швидкістю процесу, зі збереженням аромату вихідної сировини. Дріжджі містять у собі всі макро- і мікроелементи, щоб отримати продукт із фруктів і ягід ідеальної якості.

Цей штам використовується не тільки під час зброджування будь-яких фруктів і ягід, а й стандартної цукрової закваски. При цьому напої з цукру, при використанні фруктових дріжджів матимуть кращий аромат і смакові якості.

Застосування

  1. Налийте у ферментер до 25 літрів фруктового затору або соку з температурою 25-30°С.
  2. Проведіть регідрацію - вміст пакета розсипати по поверхні 500 мл кип'яченої води 30°C.
  3. Через 10-15 хв, коли дріжджі осядуть на дно, добре збовтати і додати в основне сусло.
  4. Залиште бродити за температури від 20 до 27°С до 7 днів.

Ідеальна температура бродіння - 25°С. Максимально допустима 35°С. Використовуйте герметичні ємності з гідрозатвором. Це запобігатиме потраплянню кисню в ємність, а отже, псуванню та скисанню затору. 

Процес ферментації протікає швидко - протягом 4-6 днів. Для отримання найкращих результатів підтримуйте постійну температуру.

Турбо дріжджі Spirit Ferm Turbo Fruit, здатні перебродити до 25 літрів ягідного або фруктового сусла. Вміст міцності безпосередньо залежить від використовуваної сировини, кількості глюкози, температурного режиму. Але виробник заявляє про максимальну міцність 18%.

Склад

дріжджі, поживні речовини, вітаміни, пектоензими.

Характеристики

• оптимальна температура бродіння: 20-27°C;
• ідеальна температура бродіння: 25 °C;
• міцність: до 18 %;
• тривалість процесу бродіння: 4-6 днів;
вага: 40 грам;
• форма: сухі.

Характеристики
Основні
ВиробникSpirit Ferm
Країна виробникШвеція
Вага40 г
Тип дріжджівСухі
Інформація для замовлення
  • Ціна: 115 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner