Кошик
1170 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (завтра, 18.06).

+380 (98) 166-27-25
вул.Степана Бандери, 4а, Дніпро, Україна
Кошик
Интернет - магазин "МирБир"

Засіб для освітлення Turbo Clear на 25 л

  • В наявності
  • Код: 3422

74 ₴

Засіб для освітлення Turbo Clear на 25 л
Засіб для освітлення Turbo Clear на 25 лВ наявності
74 ₴
+380 (98) 166-27-25
+380 (98) 166-27-25
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Засіб для освітлення Turbo Clear на 25 л

Виробник - Швеція

Основна функція освітлювача - зв'язувати та осаджувати дріжджову клітину, яка зависає у збродженій рідині. При цьому усувається не приємний дріжджовий запах, сусло набуває прозорого кольору, і легкого аромату шампанського. Готовий питний дистилят після перегонки буде значно вищої якості.

Час освітлення 24 години. Об'єм пакета розрахований на 25 - 30 літрів рідини.

Застосування:

Осаджує дріжджову клітину, усуває всілякий не приємний запах, освітлює до прозорості. Цей засіб працює за принципом бентоніту, але має набагато кращий ефект.

Дріжджова клітина дуже дрібна, і позбутися її повною мірою за допомогою звичайного проціджування або відстоювання не вийде. Тому освітлення сировини значно покращує якість напою. 

Перед початком освітлення сусло, що відбродило, необхідно дбайливо злити з дріжджового залишку в стерильну ємність. І провести процес дегазації, тобто видалити вуглекислий газ із сировини. Дегазація мінімізує активне утворення піни при нагріванні закваски. Прибрати вуглекислий газ із закваски можливо при ретельному перемішуванні протягом 2-8 годин (але ця дія не обов'язкова, в теорії так, а на практиці мало хто це робить).

Після дегазації потрібно вилити в закваску вміст пакета "1", ретельно перемішати і залишити відстоюватися на 2 години. У пакеті "А" міститься золь кремнієвої кислоти, він відповідальний за освітлення сусла, тобто прибирає залишки бродіння дріжджів і сторонні домішки, які роблять брагу каламутною, тим самим поліпшується і якість майбутнього напою.

Після 2-го годинного інтервалу, додавайте вміст пакета "2", в якому міститься хітозан. Це активна речовина, яка осаджує на дно всі дрібні продукти бродіння. Вступаючи в реакцію із залишками дріжджів, хітозан зв'язує їх у колоїдні сполуки, які поступово відсаджуються на дно.

Перемішайте акуратно закваску, намагаючись не зачіпати осад. Залиште відстоюватися на 24-48 годин до повного освітлення.

Відстоювання до 48 годин, не обов'язкове, але по закінченню цього часу дріжджовий осад на дні бродильної ємності стане щільнішим.

 Найоптимальніше, якщо ємність буде відстоюватися в прохолодному місці. Після закінчення терміну відстоювання необхідно злити рідину з осаду. 

Характеристики
Основні
ВиробникCBF Drinkit
Країна виробникШвеція
Тип закваскиДля напоїв
Інформація для замовлення
  • Ціна: 74 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner