Пивні дріжджі Lallemand Koln (фасовані), 10 г
LalBrew Köln ідеально підходить для приготування традиційного пива в стилі кельш та інших нейтральних елів. Нейтральний характер цього штаму підкреслює тонкі аромати хмелю, надаючи їм тонких фруктових ефірів. Завдяки експресії ферменту бета-глюкозидази LalBrew Köln може сприяти біотрансформації хмелю та підкреслювати його смак і аромат. Холодніші ферментації матимуть більш нейтральний характер, а тепліші ферментації матимуть більш виражений фруктово-ефірний профіль.
Аромат: злегка фруктовий, більш нейтральний з холодними ферментами.
Інструкція із застосування:
- Перед засівом необхідно регідратувати сухі дріжджі, перемішуючи їх у чані для отримання дріжджової суспензії.
- Насипте дріжджі в стерильну воду або сусло за температури 27°C ± 3°C з розрахунку 1 до 10.
- Як тільки сухі дріжджі відновляться й утворять дріжджову суспензію (15-30 хвилин), продовжуйте повільно перемішувати ще протягом 30 хвилин.
- Потім зробіть засів бродильного чана отриманою дріжджовою суспензією. Існує альтернативний спосіб засіву - це безпосереднє засипання сухих дріжджів у бродильний танк за умови, що температура сусла має бути не вищою за 20°C.
- Всипте поступово сухі дріжджі в танк таким чином, щоб дріжджі покрили всю поверхню сусла без утворення грудочок.
- Залиште на 30 хвилин, і потім перемішайте сусло збагачуючи повітрям.
Пивоварні властивості:
У суслі Lallemand's Standard Conditions Wort при 20°C (68°F) дріжджі LalBrew Köln демонструють свою активність:
Бродіння, яке можна завершити за 7 днів, що трохи повільніше, ніж у більшості штамів елю. Це ідеально характерно для цього штаму.
Від середнього до високого ослаблення та середньої флокуляції.
Нейтральний або злегка фруктовий та ефірний смак і аромат.
Оптимальний температурний діапазон для дріжджів LalBrew Köln при виробництві.
Цей штам є POF-негативним.
Традиційні стилі - 15 - 25°C (59 - 77°F).
Лаг-фаза може бути довшою порівняно з іншими ельовими штамами, від 24 до 36 годин.
Лаг-фаза, загальний час ферментації, ослаблення та смак залежать від швидкості охмелення, обробки дріжджів, температури ферментації та поживної якості сусла.
Зберігання:
Зберігати в сухому і прохолодному місці. Після розкриття, пакет має бути щільно закритий і зберігатися при 4°С.
Основні | |
---|---|
Виробник | Lallemand |
Країна виробник | Австрія |
Вага | 10 г |
Тип дріжджів | Сухі |
Користувацькі характеристики | |
Призначення | Пивні дріжджі |
Тип бродіння | Верхового бродіння |
- Ціна: 128 ₴