Дріжджі Fermentis HG-1 (фасовані), 10 г
Цей штам дріжджів використовується для проведення ферментації з високою щільністю. У них дуже хороша стійкість до осмотичного тиску і високих температур (термостійкі дріжджі).
Цей штам утворює стабільно великі популяції під час ферментації з високою щільністю, даючи змогу максимізувати продуктивність дріжджових клітин за оптимального використання енергії. Здебільшого виробляє напій із нейтральним ароматичним профілем. Підходить для бродіння всіх видів сусла, затору або соків, вироблених з різних типів зернових, картоплі або інших видів крохмалевмісних субстратів, цукрової тростини, агави або розчину цукрів.
Оптимальна температура 25°C - 35°C. Даний штам може проводити ферментацію при знижених температурах з більш повільною ферментативною кінетикою.
За підвищених температур дріжджі можуть ферментувати з нижчим сумарним виходом, ніж за нормальних температур.
Інструкція із застосування:
- Розсипте дріжджі по поверхні стерильної води або сусла за температури 25-35 °C.
- Обсяг рідини при цьому повинен перевищувати в 10 разів обсяг дріжджів.
- Залиште на 15 хвилин.
- Акуратно розмішайте.
- Внесіть отриману суспензію в бродильний танк.
Зберігання:
Зберігати 36 місяців від дати виробництва.
У процесі транспортування: упаковки можуть перевозитися і зберігатися за кімнатної температури протягом не більше 3-х місяців, що не вплине на їхні характеристики.
У пункті призначення: зберігати в прохолодному та сухому приміщенні за температури < 10°C.
Основні | |
---|---|
Виробник | Fermentis |
Країна виробник | Бельгія |
Вага | 10 г |
Тип дріжджів | Сухі |
- Ціна: 76 ₴