Пивний екстракт UK BREW Dark Ale на 23 літри
Пивний екстракт має вагу 1,6 кг і призначений для приготування 23 літрів напою без додаткових зусиль.
Інструкція з використання:
- Очистіть і простерилізуйте все обладнання за допомогою домашнього миючого засобу/стерилізатора.
- Зніміть пакетик з дріжджами знизу упаковки, потім помістіть пакет у гарячу воду на 15 хвилин.
- Розчинити 1 кг цукру в 2-3 л гарячої води. Додайте у ферментер.
- Вилийте солодовий екстракт у ферментер, промийте гарячою водою мішок і також додайте у ферментер.
- Наповніть ферментер до 23 л, використовуючи суміш гарячої та холодної води, щоб кінцева температура була 20-25°C. Добре перемішайте і додайте дріжджі.
- Встановіть гідрозатвор, заповнений водою, на ферментер і залиште на 10 днів за температури 20-25°С. Помістіть ферментер у безпечне місце на випадок витоку.
- Через 10 днів перевірте показання гідрометра. Якщо 1009 або менше, переходьте до розливу/кеггування. Якщо вище 1009, почекайте ще кілька днів.
Інструкції з розливу в кеги та бочки:
• Перелийте пиво в стерилізований кег або бочку.
• Додайте 85 г цукру, поставте в тепле місце на два тижні, потім перенесіть у більш прохолодне місце для врегулювання осаду.
Інструкції з розливу в пляшки:
• Використовуйте тільки добре очищені та стерилізовані пляшки, відповідні пивні пляшки з відкидною кришкою або кронен-пробкою, або ПЕТ-пляшки з кришками, що загвинчуються.
• Додайте чайну ложку цукру на пляшку об'ємом 500 мл і закрийте.
• Залиште в теплі на два тижні, потім перенесіть у прохолодне місце для врегулювання осаду.
Інгредієнти:
• солодовий і ячмінний екстракт;
• інвертний цукор;
• екстракт хмелю;
• сухі пивні дріжджі.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Hambleton Bard |
Країна виробник | Великобританія |
Вага | 1600 г |
Користувацькі характеристики | |
Об'єм | на 23 л л |
- Ціна: 848 ₴