Універсальні винні дріжджі Bulldog Wine Yeast, 10 г
Активні сухі винні дріжджі Bulldog Wine Yeast, виробництва британської компанії Hambleton Bard, це універсальний штам винних дріжджів, який ідеально підходить для червоних і білих виноградних вин, а також для фруктових вин і лікерів.
Максимально розкриває смак винограду, створюючи складний букет, що вирізняється свіжістю, багатством смаку з яскравим фруктовим післясмаком.
Мають властивості кілера, здатні вбивати спори диких дріжджів, у такий спосіб блокуючи появу небажаних смакових ноток у букеті та роблячи вино стабільнішим.
Основні характеристики:
- Толерантність: до 18%
- Швидкість ферментації: швидка
- Оптимальна температура бродіння: 20-25°C
- Мінімальна температура бродіння: 18°C
- Піноутворення: низьке
- Флокуляція (осаджуваність): висока
Спосіб застосування:
- Вміст пакета посипати на поверхню винного сусла.
- Через 15-20 хвилин сусло добре перемішати.
- Однієї упаковки 10сг дріжджів достатньо для ферментації від 5 до 25 літрів винного сусла.
Основні | |
---|---|
Виробник | Hambleton Bard |
Країна виробник | Великобританія |
Вага | 10 г |
Тип дріжджів | Сухі |
Користувацькі характеристики | |
Застосування | Для білого вина/для червоного вина |
- Ціна: 55 ₴