Пивна суміш Black Rock India Pale Ale
Black Rock IPA вариться з використанням спеціалізованих солодів Caramalt і Roasted для надання типової для IPA гіркоти і блідо-коричневого кольору.
Хміль NZ Green Bullet і Pacific Gem додається під час варіння для надання помірно сильної гіркоти.
Сусло піддається сухому охмеленню, щоб надати готовому пиву цитрусові й тонкі квіткові аромати хмелю Wakatu. Вакату - це маорійська назва Нельсона, знаменитого регіону вирощування хмелю в Новій Зеландії.
Склад пивної суміші:
1.Солод:
Ale, Lager і Caramalt
2. Хміль
Гіркий хміль: Green Bullet, Pacific Gem.
Ароматичний хміль: Wakatu
3.Вода
Новозеландська артезіанська вода
4.Дріжджі
Premium Dry, Brewing Yeast Sachet
Основні характеристики:
• IBU: 27 (ступінь гіркоти)
• SRM: 6 (інтенсивність кольору)
• ABV: 4.5%
Інструкція:
Для приготування 23 літрів напою необхідно дві банки суміші.
- Ретельно очистіть і простерилізуйте все обладнання.
- Зніміть пластикову кришку і дріжджі, які знаходяться під кришкою, і відкладіть убік.
- Поставте обидві банки в гарячу воду на 10 хвилин, щоб вміст розм'якшився.
- Розчиніть вміст обох банок у 2-х літрах гарячої води, у вашому ферментері. Потім додайте 17 літрів холодної води і ретельно перемішайте.
- Додайте приблизно 2,5 літра холодної або гарячої води, щоб температура була в діапазоні 18-26°C. Ідеальна температура 20°C.
- Ферментація завершитися приблизно через 10 днів.
- Стерилізуйте пляшки і додайте одну чайну ложку сахарози на 750 мл, і заповніть пляшку в межах 50 мм від верхівки пляшки.
- Закрийте пляшку і зберігайте у вертикальному положенні щонайменше 4 тижні поки відбувається ферментація.
- Напій можна вживати через 4 тижні, але він може покращувати свої якості протягом 6 місяців.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Black Rock |
Країна виробник | Нова Зеландія |
Вага | 1700 г |
Користувацькі характеристики | |
Об'єм | на 11 л л |
- Ціна: 967 ₴