Пивна суміш Black Rock New Zealand Company Bitter
Black Rock New Zealand Company Bitter - це насичене, повнотіле, коричневе пиво для любителів міцного смаку справжнього пива.
Це пиво схоже на англійський Best Bitter. Це більш міцне на смак пиво одночасно насичує і втамовує спрагу завдяки насиченому солодовому смаку спеціальних сортів солоду Crystal і Black, збалансованому з помірною гіркотою.
Склад пивної суміші
1. Солод:
Lager malt, Crystal malt, Black malt
2. Хміль:
Green Bullet, Pacific Gem
3. Вода:
Новозеландська артезіанська вода
4. Дріжджі
Основні характеристики
• IBU: 30 (ступінь гіркоти)
• SRM: 12 (інтенсивність кольору)
• ABV: 4.5%
Для приготування 23 літрів напою необхідна одна банка суміші.
Інструкція
- Ретельно очистіть і простерилізуйте все обладнання.
- Зніміть пластикову кришку і дріжджі, які знаходяться під кришкою, відкладіть убік.
- Поставте банку в гарячу воду на 10 хвилин, щоб вміст розм'якшився.
- Розчиніть вміст банки та 1 кг цукру у двох літрах води. Потім додайте 17 літрів холодної води. Ретельно перемішайте. Для отримання солодового смаку замість цукру можна використати банку солодового екстракту Black Rock Ultralight.
-
Додайте приблизно 2,5 літра холодної або гарячої води, щоб отримати кінцеву температуру від 18 –28°C. Кінцевий об'єм 23 літри.
-
Посипте дріжджі на поверхню рідини і встановіть кришку на ферментатор з повітряним затвором (наполовину заповніть повітряний затвор охолодженою кип'яченою водою).
-
Тримайте брагу при температурі 18 – 28 °C.
-
Ферментація завершиться через 4 – 7 днів (приблизно).
-
Розлив: стерилізуйте пляшки і покладіть одну округлу чайну ложку сахарози.
-
Закрийте і зберігайте у вертикальному положенні щонайменше 2 тижні. Пиво може бути розлито у пляшки об'ємом 750 мл і наповнене до 50 мм від верхньої межі через два тижні, але буде продовжувати покращуватися з віком до 8 місяців.
Основні | |
---|---|
Виробник | Black Rock |
Країна виробник | Нова Зеландія |
Користувацькі характеристики | |
Вага | 1700 г |
Об'єм | на 23 л л |
- Ціна: 967 ₴