Мальтодекстрин, 1 кг
Мальтодекстрин відноситься до харчових добавок Е-1405 – це крохмаль оброблений ферментами. Професійною мовою пивоварів ця добавка іменується незброджуваним цукром.
Мальтодекстрин використовують для додавання пиву тіла, збільшення щільності, забезпечення бажаної солодкості і, загалом, для реалізації повноти смаку. Особливо рекомендована для введення в екстрактивні сорти пива, з метою карбонізації.
Що мальтодекстрин робить з пінним напоєм:
• додає енергетичну цінність;
• трохи змінює в’язкість і питкість;
• збільшує тіло, його щільність, насиченість і густоту;
• знижує природні кольорозміни;
• надає газованість;
• підвищує стійкість піни;
• забезпечує особливу повноту смаку.
Застосування
Вводиться мальтодекстрин у молоде пиво, те, що тільки-но відбродило й розлите у пляшки для карбонізації, тобто на первинне бродіння, як замінник звичайного цукру, правда, не повний.
Часткова заміна здійснюється найчастіше в пропорції 1:1 або 2:1 (залежно від смакових побажань). Повна неможлива, оскільки мальтодекстрин не робить пиво алкогольним.
Основні | |
---|---|
Виробник | Без бренда |
Країна виробник | Китай |
Вага | 1000 г |
Форма випуску | Розсипний |
- Ціна: 86 ₴/кг