Пивна суміш Black Rock Pale Ale
Black Rock Pale Ale - це світлий ель з типовим австралійським смаком і світлим кольором. Новозеландський хміль Green Bullet та Pacific Gem доданий для надання помірної гіркоти.
Склад пивної суміші
1. Солод:
Lager malt
2. Хміль:
Green Bullet, Pacific Gem
3. Вода:
Новозеландська артезіанська вода
4. Дріжджі
Основні характеристики
• IBU: 16 (ступінь гіркоти)
• SRM: 3 (інтенсивність кольору)
• ABV: 4.5%
Для приготування 23 літрів напою необхідна одна банка суміші.
Інструкція
- Ретельно очистіть і простерилізуйте все обладнання.
- Зніміть пластикову кришку і дріжджі, які знаходяться під кришкою, відкладіть убік.
- Поставте банку в гарячу воду на 10 хвилин, щоб вміст розм'якшився.
- Розчиніть вміст банки та 1 кг цукру у двох літрах води. Потім додайте 17 літрів холодної води. Ретельно перемішайте. Для отримання солодового смаку замість цукру можна використати банку солодового екстракту Black Rock Ultralight.
- Додайте приблизно 2,5 літра холодної або гарячої води, щоб отримати кінцеву температуру від 18 –28°C. Кінцевий об'єм 23 літри.
- Посипте дріжджі на поверхню рідини і встановіть кришку на ферментатор з повітряним затвором (наполовину заповніть повітряний затвор охолодженою кип'яченою водою).
- Тримайте брагу при температурі 18 – 28 °C.
- Ферментація завершиться через 4 – 7 днів (приблизно).
- Розлив: стерилізуйте пляшки і покладіть одну округлу чайну ложку сахарози (звичайної столової) на 750 мл пляшку і заповніть її з точністю до 50 мм від верху.
- Закрийте і зберігайте у вертикальному положенні щонайменше 2 тижні. Пиво можна вживати через два тижні, але воно буде продовжувати покращуватися з віком до 6 місяців
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Black Rock |
Країна виробник | Нова Зеландія |
Користувацькі характеристики | |
Вага | 1700 г |
Об'єм | на 23 л л |
Інформація для замовлення
- Ціна: 886 ₴