Фермент Lallemand ABV Aromazyme, 5 г
ABV Aromazyme - складається з ферментів β-глюкозидази. Ці ферменти здатні збільшити інтенсивність смаку та аромату хмелю в процесі гідролізу, який відбувається під час ферментації та затирання.
Переваги у використанні β-глюкозидази:
• збільшення хмелевих смаків та ароматів шляхом зміни співвідношення терпенових сполук;
• посилення смакових відчуттів і "питкості", зниження зайвої різкої гіркоти;
• збільшує зброджування сусла;
• підвищує баланс аромату у поєднанні з дріжджами;
• покращує смак та аромат хмелю.
Основні характеристики
- Допустимий рН: 3,5-6,5
- Діапазон температур: 15-65 °C.
- Рекомендоване дозування: 1 г на 10 л сусла.
Спосіб застосування
Розчинити фермент у теплій воді (1 г на 10 мл води) та додати в ферментер на стадії затиханя бродіння або перед початком сухого охмелення.
| Основні | |
|---|---|
| Виробник | Lallemand |
| Країна виробник | Франція |
- Ціна: 135 ₴


