Глюкозно-фруктозний сироп ГФС-42
Глюкозно-фруктозний сироп - це натуральна підсолоджувальна речовина, отримана з кукурудзи шляхом послідовного ферментативного розрідження та оцукрювання крохмалю до високоглюкозного сиропу і перетворенням частини глюкози на фруктозу, сироп піддають очищенню та концентрують.
Ґрунтуючись на складі ГФС, він практично ідентичний за фізико-хімічними та органолептичними характеристиками сахарозі, і не містить у своєму складі штучних або синтетичних речовин, а також харчових добавок.
Призначення
ГФС є повноцінною заміною цукру в кондитерському, хлібобулочному, молочному виробництвах. Він також використовується в рецептурах безалкогольних напоїв, соусах, під час приготування виробів із переробленого м'яса, риби, овочів і фруктів.
Органолептичні показники
• Зовнішній вигляд: в'язка, густа рідина без сторонніх домішок, не властивих цьому продукту.
• Колір: прозорий
Склад
Глюкозно-фруктозний сироп.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Drink it! |
Країна виробник | Україна |
Вага | 7000 г |
Користувацькі характеристики | |
Солодові екстракти | Глюкозно-фруктозний сироп |
- Ціна: 338 ₴