Солодово-зерновий екстракт Drink it Віскі
Солодово-зернові екстракти - сировина для спрощеного циклу виробництва напоїв бродіння.
Екстракти спрощують процедуру підготовки сусла, оскільки виключають трудомісткі і витратні за часом процеси підготовки зернового солоду: дроблення, затирання і фільтрацію.
Віскі - це алкогольний напій, який виробляють шляхом дистиляції зернового сусла і потім витримують у дерев'яних діжках, зазвичай із дуба. Цей напій широко відомий своїм розмаїттям стилів і смакових характеристик, включно з солодкістю, фруктовими і пряними нотами.
Основні характеристики
• Зовнішній вигляд: в’язка, густа рідина без сторонніх домішок.
• Колір: коричневий.
• Смак та аромат: солодкий, властивий ячмінному солоду, який входить до складу екстракту, без сторонніх присмаків та запахів.
Склад
Солод пивоварний ячмінний світлий, глюкозно-фруктозний сироп ГФС-42, вода.
Інструкція приготування
- Банку з екстрактом помістіть у гарячу воду на 10 хв. Це дасть змогу розм'якшити вміст банки, і екстракт буде легше виливатися.
- Розводимо екстракт гарячою водою. На один кілограм екстракту беремо 4 літри води (гідромодуль 1:4). Розчиняємо до отримання однорідної рідини.
- Вносимо дріжджі, дотримуючись інструкції виробника та суворо дотримуючись температурного режиму. Перемішуємо і залишаємо на зброджування. Коли бродильна ємність припиняє виділення газу, а на дні утворюється осад - продукція готова до перегонки
- Переганяємо.
- За бажанням витримуємо напій в дубовій бочці або використовуємо для настоювання дубову щепу або кубики.
- Напій готовий до вживання.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Drink it! |
Країна виробник | Україна |
Вага | 1200 г |
Користувацькі характеристики | |
Солодові екстракти | Солодово-зерновий екстракт |
- Ціна: 168 ₴