Ячмінно-солодовий екстракт ЯСЕ-2
Ячмінно-солодовий екстракт - це екстракт, отриманий шляхом екстрагування ячмінного солоду з водою та подальшим випарюванням за допомогою вакуумної установки до концентрації не менше 73% сухих речовин.
Даний продукт без консервантів та повністю розчинний у воді у будь-яких пропорціях. При розведенні у воді у співвідношенні 1:4 допускається опалесценція та осад не більше 10% від об'єму.
Призначення
Використовується в кондитерській, хлібопекарській промисловості (виробництво хлібобулочних та мучних виробів - печива, крекерів, пряників); продуктів екструзійної технології - сухі сніданки, кранчі, мюслі, снеки та ін.; заморожене тісто (піца та ін.), а також як сировина для виробництва безалкогольних напоїв, квасу.
Органолептичні показники
• Зовнішній вигляд: в’язка, густа рідина без сторонніх домішок, не властивих даному продукту.
• Колір: світло-коричневий.
• Смак та аромат: солодкий, властивий ячмінному солоду без сторонніх присмаків та запахів.
Склад
Солод пивоварний ячмінний світлий, ячмінь пивоварний, вода.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Drink it! |
Країна виробник | Україна |
Колір | Коричневий |
Користувацькі характеристики | |
Вага | 14000 г |
Солодові екстракти | Ячмінно-солодовий екстракт |
- Ціна: 1 535 ₴