Декстроза-глюкоза (виноградний цукор), 1 кг
Декстроза-глюкоза - це хороша заміна звичайному цукру в будь-якому рецепті міцних напоїв. Просто замініть необхідний за рецептом білий або коричневий цукор, у пропорції 1:1,2 на декстрозу-глюкозу.
Досвідчені винокури радять використовувати декстрозу-глюкозу замість цукру або фруктози. Застосування звичайного цукру не найкращим чином позначається на смаку готового напою, робить його невиразним, з насиченим спиртовим присмаком. Використання декстрози-глюкози забезпечить вашому напою чисте зброджування і більш чистий та м'який смак. Може також використовуватися у виноробстві, пивоварінні, як альтернатива цукру.
Оскільки глюкоза слабо солодка, готовність браги на смак навряд чи може бути визначена. Тому радимо купити сахаромер, щоб контролювати процес по щільності.
Пакування: zip lock пакет.
Застосування глюкози-декстрози:
• у харчовій промисловості, як замінник сахарози;
• у кондитерській промисловості під час виготовлення м'яких цукерок, десертних сортів шоколаду, тортів і різних дієтичних виробів;
• у хлібопеченні глюкоза покращує умови бродіння, надає пористості та гарного смаку виробам, уповільнює зачерствіння;
• у виробництві морозива вона занижує точку замерзання, збільшує його твердість;
• у виробництві міцних напоїв, пива, фруктових консервів, соків, лікерів, вин, безалкогольних напоїв, оскільки глюкоза не маскує аромату і смаку;
Основні | |
---|---|
Виробник | Без бренда |
Країна виробник | Китай |
Вага | 1000 г |
- Ціна: 100 ₴/кг