Кошик
1418 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (сьогодні).

+380 (98) 166-27-25
вул.Степана Бандери, 4а, Дніпро, Україна
Кошик
Інтернет-магазин "МірБір"

Глюкаваморін (глюкоамілаза), 70 г

  • В наявності
  • Код: 7023

80 ₴

Глюкаваморін (глюкоамілаза), 70 г
Глюкаваморін (глюкоамілаза), 70 гВ наявності
80 ₴
+380 (98) 166-27-25
Дніпро
+380 (98) 166-27-25
Дніпро
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Глюкаваморін (глюкоамілаза), 70 г

Глюкаваморін (глюкоамілаза) — ферментний препарат, який частково розщеплює молекули крохмалю.

Дуже часто для бродіння використовують сусло з сировини, яка містить крохмаль - це злакові (пшениця, ячмінь, жито, кукурудза та ін), картопля і сам крохмаль. Щоб відбувалось бродіння дріжджів, потрібно перетворити крохмаль на цукор.

У виробничих та домашніх умовах оцукрювання можна зробити за допомогою ферментів.

Глюкаваморін (глюкоамілаза) застосовують для оцукрення крохмалю, який спочатку розріджують ферментом альфа-амілази. Дозування додається в заміс після стадії розрідження. Температура за якої відбувається найбільший ефект від препарату становить 55-62°C. 

Процес активності глюкоамілази проявляється при підвищеній температурі. При цьому необхідно стежити за температурним режимом, що б він не перевищував 64°C, оскільки процес активності різко знижується.  

Збалансоване дозування глюкоамілази при заявленій температурі відповідає 0,7 грам препарату на 1 кілограм крохмалю.

Розкриття препарату не впливає на термін зберігання.

Характеристики
Основні
ВиробникБез бренда
Країна виробникУкраїна
Інформація для замовлення
  • Ціна: 80 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner