Винні дріжджі Зімасил (Zymasil), 20 г
Zymasil - активні сухі винні дріжджі. Сфера їх застосування досить широка. Вони ідеально підходять для зброджування виноградного сусла, цукрових сиропів, фруктової макухи та сусла із солоду, зокрема й для подальшої дистиляції. Ці дріжджі володіють чудовою бродильною активністю і забезпечують кінцевий напій винятковими органолептичними властивостями, що особливо важливо при виготовленні натурального і смачного вина.
Дріжджі Zymasil містять понад 30 більйонів активних дріжджових клітин в одному грамі сухих дріжджів. Завдяки цьому достатньо 20 грам сухих дріжджів на 100 л сусла для його ефективного зброджування.
Дріжджі Zymasil зберігають свою робочу активність у досить широкому температурному діапазоні (15-30°С), показуючи високі фінальні результати.
Застосування
- Розвести активні сухі дріжджі Zymasil у теплій воді або суслі (не більше 35°С) у пропорції 1 до 10.
- Залишити на 20-30 хвилин. Після перелити в бродильну ємність.
При зброджуванні об'ємів 100 л і більше, розброджувати дріжджі потрібно в два етапи. Спочатку виконати операцію описану вище, потім перелити дріжджі в невеликий об'єм сусла, 5-7% від загального, і після того як дріжджі почнуть активно працювати, перелити в основний об'єм сусла.
Дріжджі Zymasil дають змогу досягти чудового результату навіть за несприятливих умов зброджування, як-от знижена температура або висока концентрація цукру.
Дозування для винних браг
• 10 г на 50 л за нормальних умов зброджування.
• 20 г на 50 л за важких умов (низька температура, висока концентрація цукру).
Температура бродіння 15-30°С. Спиртостійкість до 14% об.
Дозування для цукрових браг
• дріжджі Zymasil 10 грам на 10 кг цукру.
Співвідношення цукру до води 1:4. При зброджуванні чистого цукру додаткове живлення обов'язкове.
Основні | |
---|---|
Виробник | Без бренда |
Країна виробник | Швеція |
Вага | 20 г |
Тип дріжджів | Сухі |
Користувацькі характеристики | |
Застосування | Для білого вина/для червоного вина/для рожевого вина |
- Ціна: 60 ₴