Кошик
1068 відгуків
+380 (98) 166-27-25
+380 (50) 355-99-45
+380 (93) 537-15-40
ул. Шмидта, 4а, Дніпро, Україна
Кошик
Интернет - магазин "МирБир"

Закваска для сиру Домашній сир (на 6 літрів молока)

  • В наявності
  • Код: 4015

23 

Закваска для сиру Домашній сир (на 6 літрів молока)
Закваска для сиру Домашній сир (на 6 літрів молока)В наявності
23 
Купити Купити з
+380 (98) 166-27-25
  • +380 (50) 355-99-45
  • +380 (93) 537-15-40
+380 (98) 166-27-25
  • +380 (50) 355-99-45
  • +380 (93) 537-15-40
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Набір заквасок для ДОМАШНЬОГО СИРУ (на 6 літрів молока). Містить закваску в капсулі.

СКЛАД:

Закваска для сиру Домашній сир - 1шт.

Приготуйте сир самі! Це дуже просто, але Ви отримаєте відмінний натуральний продукт, який принесе задоволення і користь всій родині!

Рецепт приготування сиру
Внесення заквасочной культури:

Нагрейте молоко до температуры 30°С.  Можно сделать это, поместив емкость с молоком на водяную баню. Если вы нагреваете молоко на плите, делайте это на самом маленьком огне, хорошо его перемешивая.
После того, как молоко нагреется, внесите закваску, посыпав ее на поверхность молока тонким слоем. Через 1-2 минуты хорошо  перемешайте. Не тревожьте молоко 10-12 часов. На протяжении этого времени температура должна оставаться как можно более постоянной. В холодное время года можно обернуть емкость с молоком в толстое одеяло или полотенце. Не страшно, если температура упадет на несколько градусов.

Отделение сыворотки:
Определите готовность творожного сгустка, Признаки готовности: сгусток немного отделяется от стенок кастрюли, над сгустком можно увидеть тонкий слой сыворотки.

Нарежьте сгусток кубиками со стороной 1,5-2 см. После этого аккуратно перемешивайте кубики шумовкой в течение 10 минут. Они уменьшатся в размерах и произойдет отделение сыворотки.

Медленно нагрейте творожный сгусток до 45-46°C (примерно на 1°С каждые 5 минут).Через 1-1,5 часа сыворотку нужно удалить.

Удаление сыворотки:
Откиньте творог на дуршлаг. Дайте стечь сыворотке  в течение 30 минут,  периодически перемешивая.

Охолодження:
Сир тепер потрібно охолодити. Заповніть каструлю з холодною водою і опустіть сир у воду, попередньо загорнувши його в марлю. Після того, як він охолоне, потрібно знову процідити сир.
Повторіть цю процедуру ще раз, але з крижаною водою. Поставте ємність в холодильник. Витримайте сир у воді протягом 30 хвилин.

Дайте сиру добре стекти в друшляку. Тепер можна додати трохи солі за смаком. Сир готовий.

Приємного апетиту!

Характеристики
Основні атрибути
Виробник Sacco
Країна виробникІталія
Тип закваскиДля сиру
Основні
Тип дріжджівСухі
Інформація для замовлення
  • Ціна: 23 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner