Кошик
1068 відгуків
+380 (98) 166-27-25
+380 (50) 355-99-45
+380 (93) 537-15-40
ул. Шмидта, 4а, Дніпро, Україна
Кошик
Интернет - магазин "МирБир"

Закваска для сиру Фета (на 10 літрів молока)

  • В наявності
  • Код: 4056

34 

Закваска для сиру Фета (на 10 літрів молока)
Закваска для сиру Фета (на 10 літрів молока)В наявності
34 
Купити Купити з
+380 (98) 166-27-25
  • +380 (50) 355-99-45
  • +380 (93) 537-15-40
+380 (98) 166-27-25
  • +380 (50) 355-99-45
  • +380 (93) 537-15-40
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Закваска для сиру Фета (на 10 літрів молока)

СКЛАД:

1. Заквасочная культура для сиру "Фета" (1шт.)

2. Фермент молокосвертывающий (1шт.)

Фета ― дуже популярний і смачний сир, відноситься до м'яких сортів. Основний інгредієнт знаменитого салату "Грецький". Країна походження: Греція. Жирність від 30 до 60%. Приготувати сир Фета дуже просто навіть новачкові. В комплект входить все необхідне: закваска (культура молочнокислих бактерій FETA), фермент (для формування молочного згустку). Вам залишається додати молоко!

Рецепт сиру ФЕТА

  1. Налийте молоко в каструлю, доведіть до температури 33С. Додайте закваску, добре перемішайте і залиште на 60 хв.
  2. Якщо молоко охололо, нагрійте молоко до 32С, постійно помішуючи. Зніміть каструлю з вогню, додайте сичужний фермент, попередньо розчинений у воді і добре перемішайте протягом 30с.
  3. Накрийте каструлю кришкою або рушником і залиште на 40 хвилин.
  4. Перевірте утворення згустку. Повинно бути досягнуто чисте відділення згустку від сироватки. Якщо цього ще не сталося, залиште ще на кілька хвилин.
  5. Розріжте згусток на кубики зі стороною 1,5 див. повільно заважайте протягом 20 хвилин. Залиште на 10 хвилин, щоб згусток осел.
  6. Великий шумівкою перекладіть весь згусток у форму для сиру або друшляк з дрібними дірками.
  7. Залиште сир у формі на ніч при температурі 20—22С.
  8. Вийміть сир, розрізати на великі шматки і покладіть в 10% розсіл на 8-10 годин.
  9. Після цього сир краще вийняти і скласти в харчової контейнер, інакше він буде ставати м'яким і кашистым. Щоб це запобігти, в розсіл додають хлористий кальцій і контролюють кислотність.

Як приготувати 10% розсіл

Розчиніть 100гр солі (звичайної кухонної, не можна брати морську або йодовану сіль) в 1 літрі теплої води. Остудіть. Розсіл можна використовувати кілька разів. Розчин достатньо міцний! Ви можете зробити розсіл менш солоним, додавши 50-60гр солі на літр води.

Характеристики
Основні атрибути
Виробник Sacco
Країна виробникІталія
Тип закваскиДля м'якого сиру
Основні
Тип дріжджівСухі
Інформація для замовлення
  • Ціна: 34 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner