Закваска для сиру Адигейський
Адигейський продукт - м'який, розсільний сир. Його виробляють із коров'ячого, овечого або козячого молока. У класичній рецептурі основа продукту має бути свіжою і найвищої якості. Солонуватий присмак є, але він не яскраво виражений. Зовнішні особливості сирної маси: вона білого рівномірного кольору, жовтуватий відтінок з'являється при тривалому зберіганні сиру.
Батьківщина незвичайного молочного продукту - Адигея. Основним методом його приготування є замочування густої маси в розсолі. Продукт технологічно простий і за бажання його вдасться приготувати в домашніх умовах.
Об'єм молока | Закваска (шт) | Фермент (шт) |
---|---|---|
на 9 літрів | 3 | 3 |
Рецепт приготування сиру можна подивитися в розділі сайту "Рецепти сирів".
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Без бренда |
Країна виробник | Італія |
Тип закваски | Для м'якого сиру |
Користувацькі характеристики | |
Об'єм молока | На 9 л |
Фермент у комплекті | Да |
- Ціна: 45 ₴