Закваска для сиру Маскарпоне
Маскарпоне - це м'який сир із дуже високою жирністю, яка становить від 60 до 75 %. Отриманий сир є основним інгредієнтом у відомих італійських рецептах, таких як тірамісу та чізкейки.
За своєю текстурою сир варіюється від гладкого кремового, без зернистості, до масляного залежно від того, як його готували. Зовні маскарпоне має вигляд добре збитих вершків, з яких мають зробити масло.
Якщо сир виготовлено з дотриманням усіх норм, то його колір має варіюватися від білого до кремового. Смак має бути м'який молочний із властивим жирному молоку ароматом.
Об'єм молока | Закваска (шт) | Фермент (шт) |
---|---|---|
на 9 літрів | 3 | 3 |
Рецепт приготування сиру можна подивитися в розділі сайту "Рецепти сирів".
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Без бренда |
Країна виробник | Італія |
Тип закваски | Для м'якого сиру |
Користувацькі характеристики | |
Об'єм молока | На 9 л |
Фермент у комплекті | Да |
- Ціна: 45 ₴