Кошик
1124 відгуків
+380 (98) 166-27-25
+380 (50) 355-99-45
+380 (93) 537-15-40
вул.Степана Бандери, 4а, Дніпро, Україна
Кошик
Интернет - магазин "МирБир"

Закваска для сиру Маскарпоне (3шт. х 3 літри молока)

  • В наявності
  • Код: 4007

45 

Закваска для сиру Маскарпоне (3шт. х 3 літри молока)
Закваска для сиру Маскарпоне (3шт. х 3 літри молока)В наявності
45 
+380 (98) 166-27-25
  • +380 (50) 355-99-45
  • +380 (93) 537-15-40
+380 (98) 166-27-25
  • +380 (50) 355-99-45
  • +380 (93) 537-15-40
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Набір заквасок для сиру Маскарпоне (3шт. х 3 літри молока). Містить закваску і фермент в окремих капсулах. Розрахований на три рази. Дуже зручно, якщо в роботі 3 літри молока. Ціна вказана за весь набір.

СКЛАД:

1. Заквасочная культура для сиру Маскарпоне ― 3шт.

2. Фермент молокосвертывающий ― 3шт.

МАСКАРПОНЕ ― італійський вершковий сир. Походить із регіону Ломбардія.

Приготувати сир маскарпоне дуже просто навіть починаючому сыроделу. Якщо ви тільки освоюєте це захоплююче заняття, то сміливо включайте сир маскарпоне в список своїх найперших сирів. У вас обов'язково вийде!

В комплект входить все необхідне: закваска (заквасочная культура молочнокислих бактерій), фермент (для формування молочного згустку). Вам залишається додати молоко!

Рецепт приготування сиру Маскарпоне

Традиційно крем-сир Маскарпоне готується з вершково-молочної суміші жирністю 20-25%. Необхідну жирність можна досягти шляхом змішування молока жирністю 3.2% і вершків жирністю 35-40% в пропорції 1:1.

1. Пастеризація. Дуже добре, якщо молоко пастеризоване при температурі 65-72 °З протягом 30 секунд. В цьому випадку нагрів і охолодження молока потрібно проводити швидко. Для нагрівання молока використовується великий вогонь або висока потужність електроплити. Слід врахувати інерційність посуду. Під час досягнення температури 65 °С ємність з молоком слід швидко занурити в холодну або крижану воду (наприклад в каструлю більшого об'єму або ванну).

Приготувати розчин хлористого кальцію. Для цього розчинити вміст упаковки хлористого кальцію в 50 мл кип'яченої води.

Додати розчин хлористого кальцію з розрахунку 1 чайна ложка на 10 літрів молока (хлористий кальцій збільшує вихід продукту якщо використовується пастеризація).

2. Дозрівання. Після охолодження молока до 30 °С, розсипати вміст капсули "ЗАКВАСКА" по поверхні молока. Суха культура закваски повинна зволожити. Через 1 хвилину ретельно перемішати молоко шумівкою.

Накрити ємність з молоком кришкою і залишити в теплому місці на 10-12 годин. Температура молока в цей період не повинна опускатися нижче 20-24 °С.

Спустя 10-12 часов молоко уплотнится и образует молочно-творожный сгусток. Этот сгусток может не будет очень плотным, но для Маскарпоне так и должно быть. 

3. Отделение сыворотки. Подготовьте дуршлаг или форму для сыра. Для этого используйте фильтровальную ткань или марлю. Используя шумовку или небольшое ситечко поместите молочно-творожный сгусток в подготовленную емкость для отделения сыворотки. Время выдержки от 1 до 12 часов зависит от требуемой текстуры Маскарпоне. Чем больше сыворотки отделиться, тем плотнее и суше будет сыр. Готовый Маскарпоне внешне может напоминать взбитые сливки.

Маскарпоне можна змішати з цукром або медом за смаком. Зберігати в холодильнику і використати протягом 7 днів.

ПРИЄМНОГО АПЕТИТУ!

МирБир.сом.иа

Характеристики
Основні атрибути
ВиробникSacco
Країна виробникІталія
Тип закваскиДля м'якого сиру
Основні
Тип дріжджівСухі
Інформація для замовлення
  • Ціна: 45 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner