Закваска для сиру Сулугуні
Сулугуні являє собою один із видів традиційного розсільного сиру, а його батьківщиною вважається край Самегрело в Західній Грузії.
У продукту яскравий кисломолочний смак, що не має домішок, пряний аромат і ущільнена структура, що зберігає пружинисту форму. Класичний сулугуні має білосніжний або злегка жовтуватий відтінок, який рівномірно закриває всю поверхню сирних скибочок. Під час формування в них можуть виникнути порожнечі, але тільки несиметричної форми.
Об'єм молока | Закваска (шт) | Фермент (шт) |
---|---|---|
на 9 літрів | 3 | 3 |
Рецепт приготування сиру можна подивитися в розділі сайту "Рецепти сирів".
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Без бренда |
Країна виробник | Італія |
Тип закваски | Для м'якого сиру |
Користувацькі характеристики | |
Об'єм молока | На 9 л |
Фермент у комплекті | Да |
Інформація для замовлення
- Ціна: 45 ₴