Закваска для сиру Качотта
Качотта - це італійський напівм'який столовий сир із закритою текстурою. Качотта - досить популярний на своїй батьківщині сир, його готують в Італії, використовуючи різні сорти молока, а також доповнюючи різними добавками. У результаті, є безліч різновидів цього сиру, і ми можемо говорити про ціле сімейство сирів.
Цей сир має блідо-жовтий колір, приємний помірний аромат, ніжний солонувато-солодкуватий вершковий смак у молодих сортів і гострий у витриманих.
Об'єм молока | Закваска (шт) | Фермент (шт) |
---|---|---|
на 9 літрів | 3 | 3 |
Рецепт приготування сиру можна подивитися в розділі сайту "Рецепти сирів".
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Без бренда |
Країна виробник | Італія |
Тип закваски | Для м'якого сиру |
Користувацькі характеристики | |
Об'єм молока | На 9 л |
Фермент у комплекті | Да |
Інформація для замовлення
- Ціна: 45 ₴