Закваска для сиру Тільзітер
Тільзітер - світло-жовтий напівтвердий сир. Тільзітер має коричнево-жовтогарячу гладку шкірку з еластичною та напівтвердою текстурою, яка ідеально підходить для нарізки. Сирна м'якоть волога із кремовим відтінком. Тільзітер має пікантний смак, що ідеально підходить для додавання в салати, соуси та в запечені страви.
Виробництво Тільзітера було розпочато в середині XIX століття в місті Тільзит в Східній Пруссії пруссько-швейцарськими поселенцями з долини Емменталь. Після Другої світової війни місто Тільзит перейшло під контроль РРФСР у складі Радянського союзу й стало називатися - містом Совєтськ Калінінградської області, а сорт сиру Тільзітер, що виготовлявся в цьому місті, був привласнений Радянським союзом собі під назвою сир «Російський».
У цей час сир Тільзітер виготовляється, різними виробниками, в країнах ЄС та Австралії, також він продається в США.
Об'єм молока | Закваска (шт) | Фермент (шт) |
---|---|---|
на 20 літрів | 1 | 1 |
Рецепт приготування сиру можна подивитися в розділі сайту "Рецепти сирів".
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Без бренда |
Країна виробник | Італія |
Тип закваски | Для твердого сиру |
Користувацькі характеристики | |
Об'єм молока | На 20 л |
Фермент у комплекті | Да |
- Ціна: 46 ₴