Закваска для сиру Чеддер
Чеддер (Cheddar) - сорт твердих сирів зі щільною або крихкою структурою, відсутністю пустот. Колір - від вершкового до помаранчевого, залежить від віку, харчових барвників. Під час дегустації сиру відчувається гострий вершковий смак із легкою кислинкою, горіховими нотками в післясмаку.
Чеддер із високим вмістом білка добре плавиться і тягнеться. Цю властивість використовують під час приготування піци, фондю, запіканок. М'яка консистенція плавленого продукту виходить при термічній обробці на середньому або малому вогні. Приготування чеддера на сильному вогні робить волокна сиру жорсткими.
Об'єм молока | Закваска (шт) | Фермент (шт) |
---|---|---|
на 10 літрів | 1 | 1 |
Рецепт приготування сиру можна подивитися в розділі сайту "Рецепти сирів".
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Без бренда |
Країна виробник | Італія |
Тип закваски | Для твердого сиру |
Користувацькі характеристики | |
Об'єм молока | На 10 л |
Фермент у комплекті | Да |
- Ціна: 29 ₴