Закваска для сиру Качотта з паприкою
Качотта з паприкою - це італійський напівм'який столовий сир із закритою текстурою. Качотта - досить популярний на своїй батьківщині сир, його готують в Італії, використовуючи різні сорти молока, а також доповнюючи різними добавками.
Качотта з паприкою - це сир з ніжною, помірно щільною консистенцією із вкрапленнями шматочків паприки. Сир має чистий кисломолочний смак і аромат класичного сиру Качотта, який прикрашений яскравою, але не гострою ноткою паприки.
Паприка - приправа, змолота з сушеного солодкого або слабопекучого м'ясистого перцю червоних сортів. Найкращий перець для паприки - це м'ясисті плоди яскраво-червоного кольору солодкого болгарського перцю. Виходить спеція теплого, яскравого кольору з легким солодкуватим смаком. У паприці міститься вітаміну С в кілька разів більше, ніж в цитрусових. Вона покращує кровообіг, збуджує апетит. Крім цього, паприка покращує травлення і посилює роботу підшлункової залози, допомагає при ревматизмі.
Об'єм молока | Закваска (шт) | Фермент (шт) | Набір спецій |
---|---|---|---|
на 6 літрів | 1 | 1 | 1 |
Рецепт приготування сиру можна подивитися в розділі сайту "Рецепти сирів".
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Без бренда |
Країна виробник | Італія |
Тип закваски | Для м'якого сиру |
Користувацькі характеристики | |
Об'єм молока | На 6 л |
Фермент у комплекті | Да |
- Ціна: 47 ₴