Закваска для сиру Монтазіо
Монтазіо - напівтвердий сир, зроблений виключно з коров'ячого молока. Текстура сиру білого або світло-жовтого кольору з рівномірно розподіленими отворами. Скоринка сиру натуральна, щільна, бежевого або світло-коричневого кольору, в їжу її не вживають.
Монтазіо вживають самостійно або в складі бутербродів. Його додають у салати, солоні штруделі, пироги та іншу випічку. Сири добре поєднуються зі свіжими овочами, чудово підходять для приготування м'ясних страв, пасти та поленти.
Об'єм молока | Закваска (шт) | Фермент (шт) |
---|---|---|
на 6 літрів | 1 | 1 |
Рецепт приготування сиру можна подивитися в розділі сайту "Рецепти сирів".
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Без бренда |
Країна виробник | Італія |
Тип закваски | Для твердого сиру |
Користувацькі характеристики | |
Об'єм молока | На 6 л |
Фермент у комплекті | Да |
Інформація для замовлення
- Ціна: 26 ₴