Закваска для сиру Монтерей Джек
Монтерей Джек - це знаменитий американський напівтвердий сир із коров'ячого молока.
Сир був спочатку виготовлений ченцями-францисканцями в місті Монтерей, штат Каліфорнія, на початку XIX століття. Підприємець на ім'я Девід Джек вирішив отримати вигоду з популярності продукту і почав продавати аналогічний сир, спочатку під назвою "Сир Джека", а потім "Монтерей Джек".
Текстура у Монтерей Джек змінюється залежно від часу дозрівання та може варіюватися від м'якої та кремової до твердої. У сирі можуть спостерігатися отвори. Колір сиру від білого до жовтого, також можуть спостерігатися плями червонуватого кольору.
Об'єм молока | Закваска (шт) | Фермент (шт) |
---|---|---|
на 6 літрів | 1 | 1 |
Рецепт приготування сиру можна подивитися в розділі сайту "Рецепти сирів".
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Без бренда |
Країна виробник | Італія |
Тип закваски | Для твердого сиру |
Користувацькі характеристики | |
Об'єм молока | На 6 л |
Фермент у комплекті | Да |
- Ціна: 26 ₴