Кошик
1171 відгук

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (завтра, 25.06).

+380 (98) 166-27-25
вул.Степана Бандери, 4а, Дніпро, Україна
Кошик
Интернет - магазин "МирБир"

Закваска для сиру Камамбер (на 6 літрів молока)

  • В наявності
  • Код: 4043

63 ₴

Закваска для сиру Камамбер (на 6 літрів молока)
Закваска для сиру Камамбер (на 6 літрів молока)В наявності
63 ₴
+380 (98) 166-27-25
+380 (98) 166-27-25
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Закваска для сиру Камамбер (на 6 літрів молока)

СКЛАД:

1. Заквасочная культура для сиру Камамбер

2. Фермент молокосвертывающий (рослинний)

3. Культура плісняви Penicillium candidum

4. Культура цвілі Geotrichum candidum

КАМАМБЕР― м'який жирний сир з білою цвіллю. Країна походження: Франція. Ніжний смак з грибним відтінком. Скоринка покрита білою пліснявою.

Рецепт сиру Камамбер

Налийте молоко в каструлю, нагрійте до температури 30С. Зніміть з вогню.

Посипте на молоко порошок закваски і обидва види цвілі. Дайте постояти 2 хвилини, щоб порошки ввібрали вологу. Потім плавними рухами зверху-вниз шумівкою перемішайте весь обсяг молока.

Розчиніть хлорид кальцію в 50 мл води, додайте одну чайну ложку розчину в молоко. Розчиніть фермент в 50 мл води. Додайте розчин у молоко і перемішайте.

Накрийте каструлю кришкою або рушником і залиште на 1,5 години для сквашування.

Перевірте утворення згустку. Повинно бути досягнуто чисте відділення згустку від сироватки. Якщо цього ще не сталося, залиште ще на кілька хвилин.

Розріжте згусток на кубики зі стороною 2,5 см Залиште на 5 хвилин, щоб згусток осел, і відокремилася сироватка.

Повільно заважайте масу протягом 10 хвилин. За цей час сирне зерно ущільнюється, відділяється більше сироватки.

Візьміть грати або контейнер для стікання рідини з ґратами. Покладіть два шари дренажного килимка, поставте на килимки дві форми для Камамбера

Акуратно перекладіть згусток рівномірно форми. Спочатку весь згусток не поміститися, залиште його на 15-20 хвилин, згусток у формі буде осідати, а ви будете поступово викладати весь згустку у форми.

Як тільки ви виклали весь згусток у форми, залиште його осідати на 2 години.

Через дві години сир досить осел і ущільнився. Тепер необхідно його перевертати.

Для цього накрийте форми двома дренажними килимками, ще однією ґратами, і притримуючи за верх і низ швидко перевернути. Сир у формі теж зрушить до низу і буде самопрессоваться в іншому напрямку.

Необхідно перевертати сир кожні півгодини наступні три години. В результаті цього процесу сир формує щільну головку.

Залишаємо сир на ніч (10 годин) у формі.

На наступний ранок знімаємо форми, солимо сир прямо з сільнички, по пів чайної ложки на кожну сторону.

Залишимо сир на дренажному килимку на дві години, щоб сир підсох.

Тепер необхідно поставити сир визрівати. Для цього візьміть харчової контейнер, постеліть на дно два шари паперових серветок, зверху дренажні килимки, а на них сир.

Закрийте контейнер і поставте на два тижні в холодильник.

Сир повинен витримуватися при температурі 6-8С, його необхідно щодня перевертати, щоб цвіль розросталася рівномірно.

Через три тижні загорніть сир в спеціальну папір, покладіть назад в контейнер і витримайте ще 1 тиждень.

Через 4 тижні сир можна їсти. Зберігати загорнутим у папір протягом 2 тижнів.

ПРИЄМНОГО АПЕТИТУ!

МирБир.сом.иа

Характеристики
Основні
ВиробникSacco
Країна виробникІталія
СкладЗакваска, Фермент
Тип дріжджівСухі
Тип закваскиДля твердого сиру
Інформація для замовлення
  • Ціна: 63 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner